Filmadaptációt kap a Dragon Quest V

  • Írta: szlav
  • 2019. február 15.
  • Cooltúra
Link másolása
CGI-animációs filmként költözhet a vászonra a Dragon Quest-széria, a hírek szerint valószínűleg csak Japánban. A történet a Dragon Quest V-re építkezik majd, és a Your Story alcímmel kerülhet a mozikba.

A széria rajongói közül sokak kedvencévé vált a Dragon Quest V, amely nyugaton a Hand of the Heavenly Bride alcímmel jelent meg Nintendo DS-en 2009-ben (az eredeti japán változat 1992-ben debütált SNES-en). Nem véletlen tehát, hogy erre a történetre épül majd a Dragon Quest: Your Story is, amely a tervek szerint idén augusztusban hódíthatja meg a japán mozinézők szívét.

Az inspirációul szolgáló játék dobozán is látható hagyományos anime-stílus helyett egy 3D-s CGI-animációval dolgozó filmet kapunk. A történet egyébként nem csupán egy kalandot mutat be - főhősünk életének egy 30 évet átszelő ívét követhetjük majd, ahol a "hagyományos" fantasy elemek mellett többek közt szerepet kap majd a házasság és a családalapítás is.

1.
1.
Tidus
Pedig pont egy Akira Toroyima által rajzolt változatot kéne elkészíteni...mindegy azért bizakodó vagyok.Kiváncsi leszek ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...