Apex Construct - siker az Apex Legends farvízén

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A 2018-ban megjelent Apex Construct egy közepesen sikerült VR-játék lett, melynek legnagyobb érdekessége a címében rejlik; játékosok ezrei keverik össze a pár hete elrajtolt Apex Legendsszel.

Bizonyára még ti is emlékeztek a 2017 októberében bejelentett legendás VR-játékra, az Apex Constructra, melyben íjász képességeinkkel a távoli jövőben vehettük fel a harcot a gonosz robotokkal. Na jó, csak vicc volt, mi sem emlékszünk már rá pontosan, de talán ez a játék legnagyobb szerencséje, mert sokan mások is így vannak ezzel.

Hogy egészen pontosan milyen mértékű keveredésről van szó? Nos, a játék adatlapját a Steamen a battle royale megjelenése óta 4000 százalékkal többen keresték fel, mint korábban, illetve csak a kínai vásárlókat tekintve az elmúlt héten több példányt adtak el belőle, mint a teljes 2018-as évben.

Az érdekességet egyébként a játék egyik fejlesztője osztotta meg Redditen, ahol leírta többek közt azt is, hogy természetesen ezzel nem kívánnak megkárosítani senkit, mindenki számára visszatéríthető lesz a vétel. Ami viszont problémás a számukra is, hogy az árnyékra vetődött játékosok csalódásukban sokszor hagynak negatív kritikákat maguk után.

Az Apex Legends PC-n kizárólag az Origin kliensből tölthető le, melyhez az alábbi oldalra érdemes ellátogatni. Aki viszont inkább a VR-alkotással tenne egy próbát, az erre fáradjon.

7.
7.
zozo76hun
En vegignyomtam az Apex Construct-ot. Egesz kellemes kis VR game. Kar hogy negativozzak.
6.
6.
Cooper911
Nekem mindig a Forza 6 Apex ugrik be az Apex emlegetésekor. :D
4.
4.
crytek
Aztán? Refundolnak azt ennyi.
2.
2.
McDuff
Ráadásul a Legends ingyenes, nem gyanús nekik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...