Brit toplista: sehol sincs a Crackdown 3

A múlt heti megjelenések kicsit megbolygatták az eddigi állóvizet, így a Red Dead Redemption 2 ezúttal lecsúszott az aranyéremről. Azonban sem az éllovas Far Cry: New Dawnnak, sem a Crackdown 3-nak nincs oka az örömre.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#42
#40: Bocsánat. First party. Viszont jónak nem tartom. Nem azért mintha más platformtól sajnálnám de több éves tapasztalatom szerint azok a címek melyek egy platformra lettek optimalizálva, sőt specifikussan arra készültek, többségében maradandúbb élményt nyújtottak számomra. Kedves emlékek, játékélmények ezek mikhez érzelmileg is kötődök valamelyest. Senki sem fogja és tudja megváltoztani abbéli véleményemet miszerint az exkluzív játékok, nem mindegyik, de többségében értékhordozók.Minőséget,odafigyelést és szenvedélyességet tükröznek. Valahogy nagyobb gonddal, odafigyeléssel készülnek ezek a címek. Több időt és odaadást ölnek beléjük mint a multiplatformokba. Ráadásul ezeknek a játékoknak köszönhetjük a legtöbb előrelépést, inovációt. Ezért is fáj számomra ez a ma divatos exkluzív ellenesség. De mások vagyunk ezt értem. Én konkrét játékok miatt veszem a hardvert éas nem fordítva. Nintendot a Zelda miatt és persze mondhatnánk hogy de hát nem lenne jó egy platon játszani mindent? Csakhogy biztos vagyok benne hogy nintendo nélkül sose lett volna zelda a 10 éves fejlesztési idejéről nem is beszélve. Ugyanez érvényes a sonyra és anno az msre is érvényes volt. Ki tudja ha nem ezt az utat választják jelenlegi ganben milyen játékokkal lehetnénk gazdagabbak. Sajnos a negatív vonzata is megvan az exkluzívoknak, ezt mindenki tudja de a másik oldalról, játékfejlesztés szempontjából a pozitiv dolgok, a támogatottság miatti biztonság, több idő, minőség, felülirják a negativumot. Nem szeretném ha egy vagy kettő esetleg három nagy kiadó alá kerülne az összes játék. Mert elszürkülne a piac. Egy kaptafa lenhe minden játék. Inkább megveszem azt a másik hardvert is de szeretnék még zeldákat, uc-éket, stb. Persze rengeteg kiemelkedő multiplatform játék van, nehogy az jöjjön le hogy csak ex lehet a minden, csak azt mondom hogy sok jó van belőlle. Megférnek egymás mellett. Remélem.:)
#41
Amilyen fos lett, nem is csoda, hogy sehol sincs.
#39
Kár érte! Drukkolok az új ms által felvásárolt belső studióknak hogy jó játékokat csináljanak köv genbe. Hátha visszatér a 360 éra, exkluzívok terén!
#38
#35: 55 euró. Digitálisan. Pedig még alrébb van április 1
#36
#35: Ugyanmár az kit érdekel mikor szárnyal a game pass.
Remlem ez a november óta 2-300ft-hó game pass már a végtelenségig kitart...ennél nagyobb teremtés a földön nem lesz
#32
#31: Tényleg, te egyébként milyen konzollal akarsz majd kezdeni váltáskor?
#31
#27: Sovány bizony. Talán jövőre majd bevillantanak valamit, de erre kevés az esély. akkor nekem is új reget kell csinálni, mert ezzel ps5 felhasználóként teljesen hiteltelen leszek.
#30
Kimoderált üzenet
#29
#23: Én egyáltalán nem vagyok megmondóember. Csak nem értem erre mi szükség van. Ha van egy box hír, és - amúgy tényleg feleslegesen - jön akinek muszáj beírnia hogy a "ps jobb", és "nincs exkluzív" stb... És ilyenkor megy a panaszkodás hogy minek írnak ide, hiszen ez box hír. DE, ha meg nem jönnek, akkor "örömködés" helyett, meg jössz pl. Te is az ilyenekkel. Miért ? Hogy jöjjenek, és lehessen megint panaszkodni ?
#28
#23: Persze itt mindenki megmondoember, hisztigep meg minden mas, de fo hogy itt vagy te, aki tesz azert hogy megmaradjon az oldal magas szinvonala.
#26
#24: Nekem is tetszik a game pass, alig várom hogy jöjjön PC-re. Nekem csak annyi a bajom, már ha ezt lehet annak nevezni, hogy számomra nincs értelme xboxot venni. Itt van a GTX 1070-em, és PS4 pro-m, és mindennel tudok játszani. Nincs ok amiért xboxot vegyek.
#25
#23: Rám gondolsz?
#24
#21: Főleg ha sokan nem is azok miatt vesznek xboxot
Én pl. azért vettem xbox one xet mert láttam, hogy game pass van fillérekért.. Sőt lehet ingyenes havi kodokat is vadászni mert sokan felteszik a netre mert nekik nem kell/tudják aktiválni.. Shadow tombit letolhatom ingyen eredetibe? Nekem ennél több nem kell. Pcre ugyis legalább 2 év vagy több mire bubdleba lesz hogy megszerezzem steamre is