Black Ops 4 - ma indul az Operation Grand Heist

A mai napon elrajtol a Call of Duty: Black Ops 4 első szezonja, ami a Rainbow Six: Siege mintáját követi, vagyis a következő napokban több fronton is megújul és kibővül majd a játék.

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4 első szezonja, az Operation Grand Heist, ami pontosan ugyanazat a koncepciót követi, mint amit a Rainbow Six: Siege korábban bevezetett a saját évadaival. A csomag több fronton is megújulást hoz, így a szokásos új fegyverek, új perkek mellett a multiplayer mód és a Blackout battle royale-mód is kap majd újdonságokat.

A kompetitív multiplayer szekció a szokásoknak megfelelően kap egy új játékmódot, a One in the Chambert, amiben minden játékos három élettel és egyetlen golyóval megtöltött pisztollyal vág neki a körnek. Akinek sikerül valakit megölnie, az egy-egy extra tölténnyel gyarapodik. Emellett befut egy új specialista is, az Outrider, aki íjának köszönhetően a csendes gyilkolásban hisz. Továbbá a Blackout kap egy teljesen új helyszínt, a Ghost Townt, ami lényegében a rajongók számára jól ismert Outlaw és Buried szerelemgyereke. A battle royale-mód emellett egy teljesen új játékmódot is kap, a Hot Pursuitot, illetve három teljesen új vezethető jármű is helyet kap a csomagban.

Folytatódik a Zombies játékmód is, ahol ezúttal a Pentagon falai között kell 30 körön keresztül kitartanunk, de kiegészül a Black Market is, továbbá rengeteg új perk, további helyszínek is a csomag részét képezik majd.

29 komment - szólj hozzá!