Csúszik a Sigil, a Doom szellemi örököse

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 19.
  • Csúszás
Link másolása
Kisebb fennakadás történt a Sigil dobozos kiadásainak gyártása körül, így John Romero egy friss bejegyzésben jelentette be, hogy nem februárban, hanem valamikor áprilisban jelenik meg a The Ultimate Doom folytatása.

Tavaly ünnepelte huszonötödik születésnapját a Doom-sorozat, aminek apropójából John Romero év végén bejelentette, ingyenesen elérhető szellemi örököst fejleszt a játékhoz, Sigil néven. A Sigil lényegében a The Ultimate Doom negyedik epizódjának közvetlen folytatása lesz, és kilenc egyjátékos pályát, valamint kilenc Deathmatch-térképet fog tartalmazni. Eredetileg most februárban kellene megjelennie a játéknak, de Romero megerősítette, akadt egy kis fennakadás a limitált darabszámú, és egyébként már teljesen elfogyott dobozos kiadás gyártása során, így eltolják a premiert.

A Sigil így csak áprilisban jelenik meg. A csúszás természetesen azokat is érinti, akik nem a játék exkluzív dobozos kiadásával szeretnének játszani. Nekik egyébként fontos információ, hogy bár a Sigil ingyenes kiegészítés lesz, a játék futtatásához szükség lesz az eredeti játékra, amit egyébként a GOG.com oldaláról most kevesebb mint 2 euró ellenében be is tudtok szerezni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...