Switch-exkluzívként tér vissza a Scalebound?

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 19.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb pletykák szerint a Nintendo mentheti meg a 2017-ben lelőtt Scaleboundot, ami eredetileg a Platinum Games kizárólag Xbox One-ra fejlesztett játéka lett volna.

A Game Informer egyik vezető szerkesztője, Imran Khan a múlt heti Kinda Funny Games YouTube-csatorna vendége volt, ahol sok egyéb mellett arról is szó esett, hogy információi szerint a Nintendo egy olyan játék feltámasztásán dolgozik, amit már réges-régen halottnak hitt mindenki.

Khan ugyan nem említi név szerint a Platinum Games 2017-ben lelőtt Xbox One-exkluzívnak ígért játékát, a Scaleboundot, de időközben más források is arról lehet hallani, hogy Nintendo Switchen térhet vissza a fura koncepciójú akció-kaland, amit még 2014-ben jelentettek be.

Nem ez lenne egyébként az első alkalom, hogy a Nintendo nyújt segítő kezet a japán stúdiónak, bár egyelőre kérdéses, hogy a játék jogai körüli helyzetet hogyan zongorázza le egymás között a Microsoft és a Nintendo.

14.
14.
A Pulyka
#13: Ezt nem tudtam :D Meg mertem volna eskudni, hogy ugyanaz a brigad szerkeszti, valahol asszem olvastam is. A Deep down szerintem mar eselytelen ennyi ido utan, viszont ez a masik mar megjelenesi datumot is kapott. Hat remeljuk jo lesz :)
13.
13.
Slater1992
#12: Csekkoltam és utána is olvastam, azt írják ez a cyogames új konzol exklúzív játéka, semmi köze a deep dawnhoz. Rákerestem a deepre is a capcom még mindig készíti, 2017ben frissítették meg az IPt. Király mind2 játék, hacsak az egyik megjelenik már akkor szerencsénk van :D
12.
12.
A Pulyka
#11: Csekkold a jatekot, amit emlitettem. Talan igy jobb is :)
11.
11.
Slater1992
#10: Igen arra gondoltam. Kár hogy végül nem egy Dragons Dogma 2be futott a dolog, baró lett volna nagyon.
10.
10.
A Pulyka
#9: A Deep down nevu tech demora gondolsz? Ma mar "Project awakening" neven fut.
9.
9.
Slater1992
Mi is volt az a Ps4es játék ami soha nem készült el ? Erődemonstráció volt még annó amikor bejelentették a gépet az e3on. Ilyen lovagos, sárkányos cucc lett volna. :o
8.
8.
Max3000
#3: Egyébként hogy a bánatos tökömbe jön ide a pc,mintha eddig lett volna szó arról,hogy megfog jelenni rá............
7.
7.
delphijos
#3: Ja, mert PC-n a kifinomult vásárlóközönséget nem lehet átverni. És ott van még a központosított szigorú minőségellenőrzés.
6.
6.
Aanash
Ötletes cím volt, remélhetőleg nem csak volt.
Sok sikert hozzá.
5.
5.
Onion
Igaz is lenne a hír. Mit tudnának switchre grafikán lebutitani, ami xboxon grafika is igénytelen ronda volt.
3.
3.
xICEMANx
Jobb is, PC-n nem állná meg a helyét. Valahogy nagyon trehány munkának nézett ki régen is, márcsak azért mert trehányul álltak neki...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...