Gyengén szerepelt a kasszáknál az új Tomb Raider

Nem sikerült túl acélosan a Square Enix elmúlt negyedéve, a cég befektetőknek szóló helyzetjelentéséből tudtuk meg, hogy a Shadow of the Tomb Raider és a Just Cause 4 is alulmúlta a várakozásaikat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#57
Azért arra nagyon kíváncsi lennék, hogyha nem fogják be RTX tehcdemónak a játékot, hanem a marketing során a sztorira koncentrálnak, mennyivel alakultak volna másképp az eladásaik.

Mindenesetre én mondjuk a Linux-os megjelenésre várok, így magát a játékot egyelőre nem ismerem.
#56
Nekem Lara kalandjai jobban bejöttek, mint Nate-é. Az Uncharted játékok nem kötöttek le annyira, a TR-t meg mindig szívesen indítottan el.
#55
Nekem Lara Croft sírfosztogatós, túlélős kalandjai inkább többször voltak nyomasztóak mintsem élvezetesek.
Meg az a karakter amiken átment...na mindegy.

Az Uncharted meg inkább könnyedebb, lazább, de ott is ki kellett lőni a fél világot, meg amilyen lehetetlen akciók voltak...

Őszintén szólva egyik sem az én világom mostmár.
Meguntam hogy a látvánnyal meg a feszültséggel akarnak szórakoztatni.
Elindul a sztori aztán már csak azt veszem észre hogy a karakterrel hegyeket kell megmászni kabát meg minden nélkül, aztán egy hadsereget lapátra tenni úgy hogy a nyakamba zuhan a hegy....na persze...
Jó ez most csak egy példa volt de értitek.
Nem kell. Ez már a felesleges kategória.
#53
Aang!
Egyet lehet èrteni veled sok mindenben, nem is vitaznèk emiatt.
Azèrt mèg egyszer megemlìtem neked, hogy nem is egy open world jàtèk nem kènyszerìt gyűjtögetèsre, hanem eldöntöd mit szeretnèl csinàlni: sztori szàlat egyből vègigvinni, vagy a könnyedebb mellèkküldetèsekre lecsapni. A witcher 3, a Horizon, a RDR 2 mind mind kènyszermentes nyitott game, ìgy azt mondani, hogy unalomba fullad... ez szerintem abszurd. Ennyi erővel azt is mondhatnàm, hogy a sztori közèppontù (cső) jàtèkok, melyek pàr òra alatt kijàtszhatòak azok amiatt nem elvezhetőek, mert mire eggyè vàlnèk a karakteremmel, màr vègig is vittem. :) Igen, nem vagyunk egyformàk, a jàtèkosok lelkülete nagyon különböző, emiatt nem lesz soha egysèges semelyik jàtèk megìtèlèse sem.
#50
#46: Na látod fura, hogy ezt mondod, mert nekem az UC4 minden volt, csak unalmas nem, minden másodpercét élveztem még a sokadik alkalommal is...abba mos ne menjünk bele, hányszor vittem végig...sokszor. :-D De ugyan ez vonatkozik az első három részre, valamint a Lost Legacy kis mellékágra is. Ellenben ez az új TR kb. 4-5 óra után totál elvesztette az érdeklődésemet és a mai napig nem fejeztem be, pedig előzetesen nagyon vártam. A következő részt - ha lesz valamikor - sztem nem is fogom első nap megvenni. Míg az UC4 sztem jól eltalálta az arányokat a lineáris és a nyílt világ stílus között, addig a TR már nem, és számomra ez a széria fulladt totál unalomba. De, nem vagyunk egyformák, én örülök, ha valakinek elnyerte a tetszését Lara legújabb kalandja. :-)
#49
Aang!
Jò jàtèk, de valahogyan nekem sem volt àtütő. A fèl open world hosszù!? Hát nem tudom... Engem jobban zavarna az, ha kb 18.000-ft-èrt 8-10-òràs jàtèkot kapnèk. Egyèbkènt meg nem kènyszerìtenek egyes open world jàtèkok a gyűjtögetèsre, mindenki eldöntheti, hogy hogyan szeretne jàtszani.
#47
Az a helyzet, hogy sok-sok èv alatt oly rengeteg tèmàjú jàtèk került piacra, hogy mostanra màr kimondhatjuk nyugodtan, feltelítődött a piac, ùjdonsàgerejű jàtèkkal nem igazàn lehet talàlkozni. Emiatt van az, miszerint egyèbkènt tökèletesnek is nevezhető game-ek sok kritikàt kapnak, mert a règi jàtèkosoknak nincsen ùj a nap alatt. A fiatal, eddig kevès jàtèkkal jàtszò gamerek viszont nagyobb lelkesedèseket mutatnak a megjelent cìmek irànyàba. Erre szoktam azt mondani ismerősöknek: kevesebb jàtèk, nagyobb, hosszabban tartò èlvezet. :)
#46
Pont múlt héten pótoltam a legújabb részt,és én személy szerint le voltam nyűgözve. Olyannyira hogy elő is kaptam a definitive editiont,mivel az itt pihen a box vinyóján vagy 3 éve,de valamiért sosem kerítettem rá sort. Ha választanom kellene az Uncharted és a TR sorozat között,akkor sokkal inkább voksolnék Lara -ra mint Drake -re. Nekem az egész UC részek végigjátszásánál folyamatosan ugyan az a gondolat keringet a fejemben: Mit esznek ezen annyian? Mert igazából a játék nagyon jó,viszont borzasztóan túl van Hypeolva. UC1 nekem nem tetszett,UC2 az nagyon jóra sikeredett,UC3 túl gyenge lett az elődjéhez képest,UC4 szép,de unalmas. Engem meggyőzött a TR, és a következő része (már ha lesz) első napos vétel lesz!
#44
YanezModerátor
#43: A LL a nyitottabb világ miatt nekem is rohadtul bejött. Egyedül a sztori nem volt már annyira izgalmas az UC4 után, de szerintem minden másban egy kicsit jobb is lett! :)
#40
Mert gyenge
#39
#38: Tisztára mint a BKK :)