Astral Chain - friss részletek a Switch-exkluzívról

A PlatinumGames új Switch-exkluzív játéka a múlt heti Nintendo Direct egyik meglepetése volt, a minap pedig felkerült a fejlesztők weboldalára a cím adatlapja, amely friss részletekkel és screenshotokkal látott el minket.

Kiváló évnek néznek elébe a Nintendo Switch-tulajok, a múlt heti Nintendo Direct alapján számos exkluzív érkezik majd a konzolra 2019 folyamán. A PlatinumGames új játéka, az Astral Chain a műsor egyik meglepetése volt, a látványos traileren túl azonban sok konkrétumot nem árultak el róla a készítők.

Nos, most már kicsit okosabbak vagyunk, a PlatinumGames ugyanis fellőtte a weboldalára az Astral Chain adatlapját, amely friss részletekkel és screenshotokkal is ellátta a rajongókat. Innen tudtuk meg, hogy a játék helyszínéül szolgáló cyberpunk város a The Ark nevet viseli, amire dimenziókapuk mindenféle rusnyaságot szabadítanak rá egy szép szerda délután - mert ugye a dimenziókapuk már csak ilyenek.

Mi a város különleges rendőri alakulata, a Neuron egyik tagját alakítjuk, akik afféle "élő fegyverekkel", a Légióval veszik fel a küzdelmet a veszedelmek ellen. Ezek a képeken is látható, a hősünkhöz lánccal kapcsolódó lények, több különböző példány közül választhatunk majd, és természetesen alaposan rányomja majd a bélyegét a harcrendszerre, hogy lényegében két karakterrel küzdünk egyszerre.

A történet elején egyébként a főszereplő mellett is le kell tennünk a voksunkat, egy ikerpár női vagy férfi tagja mellett dönthetünk - a másikuk a legközelibb szövetségesünk lesz természetesen a későbbiekben. A karaktereket Masakazu Katsura, a Zetman és a Video Girl Ai alkotója tervezte meg.

Az Astral Chain augusztus 30-án jelenik meg kizárólag Switchre. A cég egy másik Nintendo-exkluzív címet is fejleszt, hiszen már készül a Bayonetta 3, illetve ne feledkezzünk meg a Babylon's Fallról sem - ez PC-re és PS4-re érkezik.

5 komment - szólj hozzá!