Olcsóbb lesz a World War Z, hála az Epic Store-nak

  • Írta: szlav
  • 2019. február 20.
  • Biznisz
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a játékosok is jól járnak azzal, hogy Epic Store-exkluzív lesz a World War Z PC-s változata. A Saber Interactive nagyobb részesedésének hála a tervezettnél 5 dollárral olcsóbban juthatunk majd hozzá a játékhoz.

A World War Z-ért felelés Saber Interactive bejelentette, hogy a PC-n kizárólag az Epic Games Store-ban megvásárolható játékuk a tervezettnél olcsóbban lesz elérhető. Mindezt pedig nem másnak, mint az említett exkluzivitásnak köszönhetjük, az Epic Store ugyanis a Steam rendszerénél megszokott 70 százalék helyett 88 százalékos részesedést kínál a fejlesztőknek, a Deep Silver pedig ezt a rést a felhasználók javára fordítja majd. Így a várt 40 dolláros árcímke helyett csupán 35 dolláros cédula szerepel majd a játékukon. 

A Saber Interactive elnöke, Matthew Karch a következőket nyilatkozta: "Azért választottuk az Epic Games Store-t, mert úgy gondoljuk, hogy ezzel járnak a legjobban a játékosok és a fejlesztők is.

Először is: a videojátékok készítése drága mulatság, az pedig, hogy 88 százalékos részesedést kapunk 70 százalék helyett azt jelenti, hogy több erőforrást fektethetünk a World War Z fejlesztésébe.

Másodjára: a megtakarításaink igen nagy részét visszaadjuk nektek, a játékosoknak. A World War Z ára az Epic Games Store-ban 35 dollárra esik mostantól, s ez lesz érvényes a megjelenéskor és a későbbiekben is. Azok, akik előrendelték a játékot 40 dolláros áron, 5 dolláros visszatérítést kapnak majd. Rendkívül örülünk, hogy veletek is megoszthatjuk az Epic Games Store fejlesztőbarát oldalát, és persze alig várjuk, hogy végre kipróbálhassátok a játékunkat!"

A World War Z április 16-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

10.
10.
Ooorky
#9: Fent van kotaku-n... Aki Epic store exkluzivitást választja az garantált minimum bevételt kap, magyarul lefizetik a stúdiókat, hogy őket válasszák.
9.
9.
Heldengeist
Mert hogyha megvehető lenne Steamen és GoG-on is 40$-ért, az Epic Store-ban nem tudnák 35-ért adni? Szerintem az járnának a legjobban a játékosok, ha el tudnák dönteni, hogy -5$ fontosabb nekik az árcédulából vagy a másik bolt vagy launcher által nyújtott szolgáltatások.
8.
8.
crytek
#7: Dehogynem sokan csinálják bundle a neve... :) A game pass mellett a világ 2. csodája.
7.
7.
McDuff
#2: Neked mondjuk aztán úgy se tudnák olyan áron kínálni, amivel te elégedett lennél, ha ez a multis szarság érdekelne téged, akkor se vennéd meg, felesleges volt hozzászólnod is.
6.
6.
markoci555
csak mosolygok a címen... azért lenne ez akárhol olcsóbb mert nem fogják venni
4.
4.
Ooorky
Még van aki zombis játékot vesz?
3.
3.
MongooseXD
Ez a játék amúgy sem hiszem hogy képes lenne tartalomban se minőségben annyit adni hogy indokolt legyen a 40+ eurós ár.
2.
2.
crytek
"Azért választottuk az Epic Games Store-t, mert úgy gondoljuk, hogy ezzel járnak a legjobban a játékosok"

Nagyon rosszul gondolják.. Mondjuk multis szarságehet oda vízet nem zavar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...