Xbox One-ra költözhetnek a Paradox-játékok modjai

  • Írta: szlav
  • 2019. február 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Paradox Interactive játékaiban mindig is fontos szerepet kaptak a modok, a konzolos portoknál ez azonban kiaknázatlan maradt. A Paradox Mods platform segítségével a modderek mostantól Xbox One-on is megoszthatják a munkáikat.

A PC-s játékosközösség egyik egyedi sarokkövét mindig is a modderek munkái jelentették, a Paradox Interactive stratégiai játékainál ez pedig hatványozottan igaz. Hiába kaptak konzolos portot az olyan címek, mint a Cities: Skylines, vagy a Surviving Mars, a kontrollerrel ügyködő barátaink mégis okkal érezhették, hogy valami hiányzik. Ezeknek a napoknak viszont hamarosan vége, hiszen a Paradox Interactive és a Microsoft partneri kapcsolata most egy egészen rendkívüli platformot szült.

A Paradox Mods segítségével a PC-s modderek mától néhány kattintással átköltöztethetik kreálmányaikat Xbox One-ra is. A Paradox Launcher, vagy a GOG platformján elérhető rendszer egyetlen feltöltéssel eljuttatja majd a modokat a közös tárhelyre, ahonnan aztán a konzolos és számítógépes felhasználók is szemezgethetnek. Az új platformot egyelőre kizárólag a tavaly megjelent Surviving Mars támogatja, a svédek azonban megígérték, hogy az év során több Xbox One-on megjelent játékuk is csatlakozik majd a rendszerhez.

1.
1.
Matt94
Jöhetne az europa universalis meg hasonlók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...