Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.

Az Xbox One-tulajoknak valószínűleg nem kell bemutatni az Xbox Game Passt, hiszen a Microsoft előfizetéses rendszere ár/érték arányban könnyen megelőzi a konkurencia ehhez hasonló szolgáltatásait. A Game Pass pedig hónapról hónapra egyre csak csábítóbb, hiszen csak februárban olyan címekkel bővült a kínálata, mint a Shadow of the Tomb Raider, a The Walking Dead: The Complete First Season, valamint a Crackdown 3.

A hónapnak azonban még nincs vége, a Microsoft pedig tartogat még néhány ütős játékot a zsebében! Holnaptól ugyanis elérhetővé válik a Batman: Return to Arkham, amely az Arkam Asylum és az Arkham City felújított változatát tartalmazza, a Headlander, valamint a Disney Epic Mickey 2: The Power of Two is.

Jövő csütörtökön is kapunk néhány újdonságot: február 28-án a listához csatlakozik az Alien: Isolation is, valamint a Telltale-féle The Walking Dead második évada - akik tehát a hónap első felében végeztek az első felvonással, azok már most folytathatják Clementine kalandját.

47 komment - szólj hozzá!