Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.
  • Írta: szlav

Kommentek

#47
#46: Nagyon ritka már, hogy egy adott témáról menjen a csevegés. Ps4 vagy Xbox kb ez a téma állandóan visszatér, de minden alkalommal mi is elmondjuk ugyanazt a hülyeséget, mintha muszáj lenne.
#46
Hatalmas emberi erő kell ahhoz hogy az ember eltudja fogadni azokat a helyzeteket mikor a másik félnek a saját gondolat világában igaza van... Xboxos vagyok, ezért hidegen hagynak a Ps el kapcsolatos dolgok. Nem kommentelek mindenféle agymenést az adott cikkek alá. Itt akkora pöcsméregetés megy mint az állat. Ki kire tudja ráerőltetni az igazát. Gyerekek... Aki itt éli ki magát annak nincs sok élete. Ami önmagában még nem lenne bűn, feltéve ha nem reklámozná. Szivesebben olvasnék itt a témával kapcsolatos dolgokat, de nem. Mert X/Y emberke itt mutogatja a "micsodáját".
#45
#23: Beteg :D
#44
#32: Még jó,hogy elolvastad a kommentem.Direkt nem "bolti eladó" példákat hoztam fel,(de nem is semmirekellő IT,tisztelet a kivételnek ugye,akik nem a gazdaság termelésében vesznek részt) hanem egész jó pozícióban lévő emberkéket.

Aki anno úgy indul el a tanulásban,hogy kevesebbet keljen dolgoznia,nos semmi ráció nincsen benne,mivel sajna rég megdőlt az a sztereotipia,hogy minél jobb pozició egyenlő annál kevesebb munka.

Valamint 8 osztállyal is lehet élvezni az életet ha nem hülye az ember,számtalan példa van rá,egyéni vállalkozó címen.
#42
Gamepassos hírnél életi tanácsokat beszélnek meg az emberek. Itt látszik, hogy hány embert is érdekel ez a szolgáltatás :D :P
#39
#37: Sose szopattam senkit. Nincs okom hazudni. Nem vagyok terrorista nincs semmi titkom. Akit érdekel bármi kérdez és elmondom.

Az meg hogy te minek hívod a konzolt és a game passot az nem az én dolgom. A lények sokmillió ember üdvözli a gépet is és a szolgáltatást is...köztük én is.
#37
#35: Látom megint copatod a jónépet :). Az megvan h a gamepass egy bukott konzol halálhörgése?
#36
#34: Meg 3 feles 4 sör után a falusi kocsmában is :). Bár az IT nyomik ilyen helyekre nem járnak...
#35
#32: TE valahogy nagyon rosszul vagy összerakva... Tudod milyen munkahelyek vannak magyarba? Ahogy a szalagot írod nagyon nem... Nem csak szalagmunka létezik magyarba...

Én milliárdokért sem akarnék "vezető" lenni. Mivel 15 éve itt vagyok látom mi zajlik.. asszisztálni baromságokhoz nincs az a pénz amiért részt vennék.. Én a melosaim érdekeit nézném hogyan ehetne az adott dolgot jobban megvalósítani. A beruházási pénzeket olyanra költeném ami az ő munkájukat segíti ,hogy könnyebb jobb legyen.. Szóval engem nem tolerálnának mert láthatóan ez nem menő. Itt az a menő hogy komoly milliókat öljenek olyan dolgokba amik az évezredben nem is lesznek használva senkinek se kell senkinek nem lesz tőle jobb... De akinek kiadják munkába megszedik magukat..itt ez megy ...
Sokan mondják de jobb pénz...ja jobb rajtam kivül embert nem láttam még a munkahelyen aki hozzám hasonlóan elégedett a pénzével...ezek a semmiért akarnak milliókat keresni... szerintem túl is vagyok fizetve.
#31
#21: Legutolsó pincér. Arc az van. Mifelénk nem arcoskodnál a személyzettel, mert megfejeltetnék veled a pultot.
#30
#27: Mondjuk a munkaidőnek vajmi igen kevés köze van ahhoz,miért tanultál.Rengeteg felső vezetőnek,(de ne is menjünk el ennyire)logisztikai szervezőnek,vagy raktárvezetőnek élete nincsen a munka miatt.

Szerencsés vagy,ha jó melót fogtál ki,légy hálás érte,de jobban hangzik ha azt mondod,hogy azért tanultál,hogy ne kelljen szalag mellett állnod.
#29
#28: Nem is kell az a másik dolog ami hidegen hagy.Az én pénzem így csak az enyém marad.Sokszor agyalok rajta szar lesz egyedül meghalni ,de ez van ezt választottam.

#27: Akarták már hogy "feljebb" menjek és irodába menjek..mondtam kösz nem az nem az én világom ,hogy ott üljek a sok "gyöpös" között
#28
#24: De akkor csajod sem lesz és nem lesz ám kufirc! Tessék észbekapni, a géped meg dobd ki :D