HWSW: Itt a Samsung összehajtható telefonja

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 21.
  • Hardver
Link másolása
Tegnap bemutatkoztak a Samsung legújabb készülékei. A koreai óriás átrajzolt Galaxy S-szériával és a Galaxy Folddal veszi ostrom alá a piacot. Új dizájn, új funkciók - és csillagászati árcédulák mindenhol.

Már az idei MWC előtt lerántotta a leplet idei első csúcsmodelljeiről a Samsung, amelyek soraiban az Galaxy S10-modellek mellett a Galaxy Fold, azaz a gyártó összehajtható kijelzővel szerelt, ősszel éppen csak felvillantott zászlóvivője is ott van. Ez az első fősodorbeli gyártótól származó, hivatalosan is bejelentett hajtogatható készülék, mely egy régóta várt új termékkategóriát nyit meg - a jövő héten rajtoló barcelonai MWC-n jó eséllyel más gyártóktól is számíthatunk majd hasonló megoldásokra. A készülékgyártók jellemzően a belépő-középszintet szórják meg a legtöbb modellel, a Samsung azonban most nem fogta vissza magát a csúcskategóriában sem, a szegmensre valósággal kartácstüzet nyitott, a tavalyi kettő helyett mindjárt négy új Galaxy S10-modellel és a Galaxy Folddal.

A cég a bejelentésen sem teketóriázott sokat, mindjárt a termékpaletta friss élharcosával, az összehajtható kijelzővel szerelt Galaxy Folddal nyitotta az eseményt. Az eszközről a cég őszi konferenciáján már kiderült néhány alapvető információ, mint például annak kijelzőméretei. Most azonban teljes egészében lehullt a lepel a készülékről, amely első ránézésre olyan, mintha két hagyományos Samsung-modellt tennénk egymásra, igaz, az egyik esetében feltűnően kis méretű kijelzővel.

Ha érdekelnek a további részletek, látogass el a HWSW oldalára, és olvasd el a teljes cikket!

2.
2.
ollie92
Nagyon tetszik ez az új irány ! Amint lesz értelmes íron a Huawei, vagy Xiaominál be is szerzem !
1.
1.
Gykrizsi
Nekem bejön ez a Fold. Persze örült ára van, meg egy kis csinosítás ráfér rendesen, de alapjába véve nem rossz ötlet, és legalább létezik már, nem csupán egy terv.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...