Dreams - tavasszal indul a fizetős korai hozzáférés

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A Media Molecule a PlayStation hivatalos blogján jelentette be, hogy tavasszal egy nagyon limitált korai hozzáférést kap a csapat legújabb játéka, a Dreams. A lehetőség fizetős lesz, amit aztán a teljes játék megjelenése követ.

Volt már lehetőségünk kipróbálni a Dreamst, hiszen a játékhoz kaptunk már egy zárt és nyílt bétát is. Ha ez meghozta a kedvedet ahhoz, hogy a játék elképesztően sokrétű eszköztárát felhasználva maradandót alkoss, akkor jó hírünk van, mert tavasszal egy limitált fizetős korai hozzáférés is érkezik. A 30 eurós Dreams Early Access a PlayStation Store-on keresztül lesz majd elérhető.

És hogy mit kínál majd a korai hozzáférés? Nem kapjuk meg a teljes Dreamset (így például a kampány is kimarad ebből a verzióból), cserébe viszont az összes olyan Dreams-eszköz rendelkezésünkre áll majd, amivel alkotni lehet. Ha részt vettél a bétában, akkor az ott elkészített alkotásodat is folytathatod, illetve új funkciókkal, tutorialokkal, árkád pályákkal és assetekkel is kibővül a tavaszi változat. Emellett nem vonatkozik majd ránk semmilyen kötelezettség, vagyis szabadon lehet bármit megosztani a játékról.

A Dreams kizárólag PlayStation 4-re készül.

5.
5.
A Pulyka
#3: Meg valojaban barmit, akar rajzfilmet is, en biztosan megprobalkozom majd egy south parkal :D

#4: Olvasgattam kommenteken olyanoktol, akik beta teszteltek, es nagyon jo velemenyuk volt rola. Hat bizom benne en is :)
3.
3.
Duken
#1: Szerintem itt az lesz érdekes hogy a játékosok milyen gameket csinálnak hozzá.
2.
2.
Duken
Érdekes és kockázatos! Nem tudom sikeres lesz-e de dícséretes hogy vannak stúdiók akik mernek kreatív, innovatív dolgokkal kísérletezni. :)
1.
1.
A Pulyka
Par napja kezdtem el kutakodni a jatek utan,ugy komolyabban, es annyira megtetszett, hogy jelen pillanatban ezt varom legjobban.
De nagyon kellene neki a hype,mert valami hatalmas potencial van benne.
Ha jo az angolotok, ezt mindenkeppen nezzetek meg, mar persze ha erdekel a jatek :)

https://www.youtube.com/watch?v=VfM38g4Z8ns&t=707s
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...