The Division 2 - indul a PC-s technikai teszt

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A The Division 2 kapcsán egymást váltogatják a nyílt és privát bétákról szóló hírek, melyekhez most a PC-s technikai teszt is betársul, szóval eléggé nagy a zűrzavar. Íme, egy kis összefoglaló, hogy ne maradjon ki senki a mókából!

A The Division 2 mostanra már túl van a zárt bétateszten, melyről Shifty az alábbi cikkben számolt be részletesen, ami viszont a jövőt illeti, a végleges verzió megjelenése előtt még több lehetőségünk is lesz menni vele egy próbakört.

A PC-s játékosoknak egészen konkrétan erre már nem is kell várnia, ugyanis ma indította el a Ubisoft a játék hivatalos technikai tesztjét, mely során a következő napokban folyamatosan újabb és újabb játékosokat fognak behívni. A játékosok kiválasztása egyébként véletlenszerűen történik, szóval ha érdekel a játék, akkor a mai napon mindenképpen érdemes figyelned az e-mailjeidet, hátha te is a szerencsések közt vagy.

A teszt azonban még a héten véget is ér, ám március 1-től kezdve elrajtol a nyílt béta minden érintett platformon. A várhatóan négynapos béta során ugyanazzal a felállással találkozhatunk majd, mint a privát bétában, vagyis két sztoriküldetés és a Dark Zone egyik első szektora várja majd az érdeklődőket.

A The Division 2 végleges megjelenése pedig március 15-én esedékes Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n egyaránt. Utóbbival kapcsolatban a gépigényért ide kell ellátogatnod.

1.
1.
shooter1234
A zárthoz képest annyi változott, hogy itt TTS -en a skillek közül választható a Chem Launcher 2 moddal. Az egyik a gyúlékony gázfelhő, a másik meg a Riot Foam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...