Visszavonul a Nintendo amerikai elnöke

  • Írta: szlav
  • 2019. február 22.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Nintendo nyugati arca, Reggie Fils-Aime 16 év után felakasztja kabátját. Az elnöki posztot - nem viccelünk - maga Bowser veszi majd át. Reggie egy szívhez szóló üzenettel búcsúzott a Nintendo játékosaitól.

A Nintendo-rajongóknak valószínűleg nem kell bemutatni Reggie Fils-Aimét, hiszen az utóbbi másfél évtizedben, ha egy nagyobb prezentációról volt szó, akkor garantálható volt, hogy Reggie is feltűnik valahol. A Nintendo of America elnöke 16 éven át dolgozott a vállalatnál, ebből 14 évet a nyugati kirendeltség élén töltött. Most áprilisban azonban maga mögött hagyja Mario királyságát, hogy több időt szentelhessen a magánéletére és családjára. Reggie egy Twitteren megosztott videóban közölte a hírt, ahol meg is köszönte a játékosok kitartó támogatását.

És hogy mit tartogat a jövő? Az április 15-én esedékes stafétaátadás másik oldalán Doug Bowser (igen, tényleg Bowser a neve) áll majd, aki jelenleg a Nintendo of America marketingcsapatát vezeti.

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy négy éven át munkatársamnak és mentoromnak tudhattam Reggie-t. Biztosak lehettek benne, hogy a továbbiakban is folytatjuk a nagyszerű munkáját, az eddigieknél is szélesebb körben terjesztjük majd ki a brandet, valamint folytatjuk a Nintendo globális misszióját: mosolyt csalunk a játékosok arcára" - nyilatkozta Bowser.

1.
1.
ollie92
Bowser azelőtt az EA-nél volt. Szóval szép évek várnak a Nintendóra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...