Battlefront II - érkezik Anakin Skywalker

A DICE újabb Klónok háborúja-tartalmakkal bővíti a Star Wars: Battlefront II legendás hőseinek már így is egészen sokszínű felhozatalát, melynek köszönhetően végre megkapjuk Anakin Skywalkert is.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#26
#23: Erre már teljes, és rengeteg olyan game van ami nem trial. Végre kitolhattam például a Mass Effect 1-et, normális texturakkal, mert amit a haverom adott pendriveon azon borzalmas volt
#25
#24: Nyilván személyes véleményed. Nem egy detroit, de király játék, főleg arra hogy este leülsz és nyomsz három négy kört. Erre nekem az apex van most, tavaly ez volt.
#22
#21: A basic azt hiszem egy évre 10ezer, szóval nem veszélyes, és amiket mondtál mind benne vannak, meg egy kettő plusz, és ahogy ismerlek az indieket is szereted, azokból is sok van.
#20
#19: Oké. Mindenesetre sokkal olcsóbb mint megvenni.
#18
#16: Access. Gyakorlatilag ha elosztom a játékok számával akkor szinte ingyen, 30-40 forintot kapok eredménynek.
#17
#15: Nem. Ez kész volt, csak kivágták, hogy az új filmet feldobja. Ha jól tudom az is ilyen első rendes baromkodás. Az volt az utolsó. Ugyan ezt kapta a BFV a tigtises küldetéssel. Azt is kivágták majd egy hónap után feloldották mint "live service". Kivágnak tartalmat, majd folyamatosan szivárogtatják, amire Kunhalmi és csatlósai nedvesednek.
#16
#12: Most akkor ingyen vagy fix havidíjért?
#15
Lehet hogy én értek félre valamit, de mikor jelent meg a STORYDLC? Mert én úgy emlékszem hogy az már nagyon régen volt kb 1 éve azóta még jött hozzá ,vagy ti a korábbiról, beszéltek?
#14
Elég gáz, hogy ilyen soká...
#13
#11: Aha, oké akkor félreértettem.
#12
#9: Én imádtam, a gunplay pedig a kedvencem lett. Tudok tapsikolni, mert gyakorlatilag ingyen játszom sok más játék mellett, igaz fix havi díjért.
#11
#10: Tapsikálást a utólag betett “ingyenes” tartalmakra értettem, amik kb. pár napos munkák lennének normál esetben. Csak hülyén fogalmaztam ezt meg.

Nekem az fáj, hogy ez a Dice munkája. BF1 után ez a játék rettenetesen fapados lett. Gunplayben, fegyverekben, és fizika meg sehol... egy Dicetól.
#10
#7: Ja vágom, hogy félkész Klón skinek benne voltak, de a komplett Grievous modell csak névként volt benne, de igen gáz, hogy 1 év kellett ahhoz, hogy megcsinálják, és még így is bugos volt az első hónapban.
Mondjuk fejlődési rendszer meg a squad rendszer átdolgozása nem hiszem, hogy eleve a játékban volt, de igen sok cuccot kiadhattak volna korábban, ha nem vezénylik át a brigád 90%-át a BFV fejlesztésére.

#9 Én tudok tapsikálni, mert nálam a világ és a játékmenet betalált, de az, hogy vannak bugok, amiket hónapok óta nem sikerült kijavítani, az viszont tényleg arcpirító.
#9
#8: Miért ? Gunplay eddigi legrosszabb, amivel valaha játszottam. Sztori módot meg hagyjuk.
Ha ennek valaki tényleg tud tapsikálni, akkor én feladtam......

Másfél év alatt 4 karakter meg pár festés Wáó.....hihetetlen
#8
#7: Legalább ingyen adják, és a játék ennek ellenére a tavalyi év talán legjobb multis élménye, a single pedig csak hab a tortán.
#7
#5: Ne legyél ilyen vak....A story bővítmény már startra kész volt, csak kivágták és decemberben adták oda. A clone skinek ugyanúgy startra készek voltak, csak elrejtették, hogy majd idővel kiadják. Még az elején PC-n fel lehetett oldani egy moddal, amit gyorsan peccselt a szarfaszú svéd banda. 4 "új" hős több mint egy év után ? Amúgy startkor Griveous modellje is benne volt elrejtve a játékban. 1 év alatt adtak ki 1 DLC tartalmát. Ez az EA live service programja. Aki nem olyan vak mint Kunhalmi és a bandája, az látja, hogy valójában mindenkit átbasznak. Ez vár a BFV-re és az Anthemre is.