Battlefront II - érkezik Anakin Skywalker

A DICE újabb Klónok háborúja-tartalmakkal bővíti a Star Wars: Battlefront II legendás hőseinek már így is egészen sokszínű felhozatalát, melynek köszönhetően végre megkapjuk Anakin Skywalkert is.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#26
#23: Erre már teljes, és rengeteg olyan game van ami nem trial. Végre kitolhattam például a Mass Effect 1-et, normális texturakkal, mert amit a haverom adott pendriveon azon borzalmas volt
#25
#24: Nyilván személyes véleményed. Nem egy detroit, de király játék, főleg arra hogy este leülsz és nyomsz három négy kört. Erre nekem az apex van most, tavaly ez volt.
#24
#8: A tortan az a hab igazabol fosbol volt.
Jo etvagyat.
Egyedul a repkedes volt jo.
#23
#22: A basicben 10 hours Trial van. Ha meg évekkel később megint elo akarom venni akkor megint fizessek ha még egyáltalán kínálatban van, maradi vagyok és jobb szeretem ha tiszta sor, megvettem, enyém. De van akinek jó ajánlat lehet.
#22
#21: A basic azt hiszem egy évre 10ezer, szóval nem veszélyes, és amiket mondtál mind benne vannak, meg egy kettő plusz, és ahogy ismerlek az indieket is szereted, azokból is sok van.
#21
#20: Attól függ. Én megvettem a Garden warfare 2-t meg az Unravelt és jobban megérte mint az hogy addig az enyém ameddig elöfizetek.
#20
#19: Oké. Mindenesetre sokkal olcsóbb mint megvenni.
#19
#18: Tehát nem ingyen. És ne a játekok számát nézd ha valakit onnan csak 1-2 cím érdekel.
#18
#16: Access. Gyakorlatilag ha elosztom a játékok számával akkor szinte ingyen, 30-40 forintot kapok eredménynek.
#17
#15: Nem. Ez kész volt, csak kivágták, hogy az új filmet feldobja. Ha jól tudom az is ilyen első rendes baromkodás. Az volt az utolsó. Ugyan ezt kapta a BFV a tigtises küldetéssel. Azt is kivágták majd egy hónap után feloldották mint "live service". Kivágnak tartalmat, majd folyamatosan szivárogtatják, amire Kunhalmi és csatlósai nedvesednek.
#16
#12: Most akkor ingyen vagy fix havidíjért?
#15
Lehet hogy én értek félre valamit, de mikor jelent meg a STORYDLC? Mert én úgy emlékszem hogy az már nagyon régen volt kb 1 éve azóta még jött hozzá ,vagy ti a korábbiról, beszéltek?
#14
Elég gáz, hogy ilyen soká...
#13
#11: Aha, oké akkor félreértettem.
#12
#9: Én imádtam, a gunplay pedig a kedvencem lett. Tudok tapsikolni, mert gyakorlatilag ingyen játszom sok más játék mellett, igaz fix havi díjért.
#11
#10: Tapsikálást a utólag betett “ingyenes” tartalmakra értettem, amik kb. pár napos munkák lennének normál esetben. Csak hülyén fogalmaztam ezt meg.

Nekem az fáj, hogy ez a Dice munkája. BF1 után ez a játék rettenetesen fapados lett. Gunplayben, fegyverekben, és fizika meg sehol... egy Dicetól.
#10
#7: Ja vágom, hogy félkész Klón skinek benne voltak, de a komplett Grievous modell csak névként volt benne, de igen gáz, hogy 1 év kellett ahhoz, hogy megcsinálják, és még így is bugos volt az első hónapban.
Mondjuk fejlődési rendszer meg a squad rendszer átdolgozása nem hiszem, hogy eleve a játékban volt, de igen sok cuccot kiadhattak volna korábban, ha nem vezénylik át a brigád 90%-át a BFV fejlesztésére.

#9 Én tudok tapsikálni, mert nálam a világ és a játékmenet betalált, de az, hogy vannak bugok, amiket hónapok óta nem sikerült kijavítani, az viszont tényleg arcpirító.
#9
#8: Miért ? Gunplay eddigi legrosszabb, amivel valaha játszottam. Sztori módot meg hagyjuk.
Ha ennek valaki tényleg tud tapsikálni, akkor én feladtam......

Másfél év alatt 4 karakter meg pár festés Wáó.....hihetetlen
#8
#7: Legalább ingyen adják, és a játék ennek ellenére a tavalyi év talán legjobb multis élménye, a single pedig csak hab a tortán.
#7
#5: Ne legyél ilyen vak....A story bővítmény már startra kész volt, csak kivágták és decemberben adták oda. A clone skinek ugyanúgy startra készek voltak, csak elrejtették, hogy majd idővel kiadják. Még az elején PC-n fel lehetett oldani egy moddal, amit gyorsan peccselt a szarfaszú svéd banda. 4 "új" hős több mint egy év után ? Amúgy startkor Griveous modellje is benne volt elrejtve a játékban. 1 év alatt adtak ki 1 DLC tartalmát. Ez az EA live service programja. Aki nem olyan vak mint Kunhalmi és a bandája, az látja, hogy valójában mindenkit átbasznak. Ez vár a BFV-re és az Anthemre is.