A TERA világába látogat a PUBG

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Bluehole MMORPG fejlesztői szeretnek elkalandozni más franchise-ok irányába egy-egy crossover erejéig, tavaly például az Attack on Titan kapta a megtisztelő figyelmet, ezúttal pedig a PUBG univerzuma került a középpontba.

A crossoverek alapból meglehetősen izgalmas jelenségek szoktak lenni a videojátékok birodalmában, ám a PUBG és a TERA párosítása tényleg páratlanul furcsán hangzik. Az event alkalmából a free-to-play játék boltjában rengeteg PlayerUnknown’s Battlegrounds-tartalommal találkozhatunk majd, de elsősorban kozmetikai kiegészítőkkel, legyen szó akár a játék védjegyének számító 3-as szintű sisakról vagy a fehér ingről.

A TERA szóban forgó eseménye a jelenlegi tervek szerint március 5-én kezdődik, és egy teljes hónapon keresztül elérhető lesz, egészen pontosan április 5-ig.

5.
5.
Back2U
4.
4.
Back2U
Ha már cím, akkor nem fordítva lenne értelmes?

Mert eddig azt hittem ilyen csajok lesznek a PUBG-ben, rohantam volna megvenni. Basszátok meg
1.
1.
Ganzer
Ilyen faszság helyett inkább csinálhatnának új területeket, story questeket, szintemelést, néhány új skillt, stb. Mert a 346ik dungeon, a zsákbamacska surprise boxok, meg az Elin fétis már sokunk könyökén jön ki. Egyszerűen nem képes megújulni ez a játék, pedig az elején évekig játszottam, mostmeg évente 1-2 alkalommal belépek, hátha változott valami..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...