Fortnite - az Epic is felvetette az újraéledés kérdését

  • Írta: szlav
  • 2019. február 24.
  • Hír
Link másolása
Rengeteget változott a Fortnite a battle royale-módjának megjelenése óta, de a hirtelen feltörő Apex Legends több fronton is bebizonyította, hogy az Epic játékának is van még hova fejlődnie. Terítékre kerülhet vajon csapattársaink újraélesztése?

Lehet még csavarni az utóbbi években ezerszer ellőtt battle royale-formulán - ezt az Apex Legends kirobbanó sikere nyilvánvalóan bebizonyította. Amellett, hogy az ingyenes játék egy igazi prémium shooter érzetét kelti, sok olyan apró játékelemet is tartalmaz, amelyek jóval gördülékenyebbé és izgalmasabbá teszik a túlélést. Az egyik ilyen elem a respawn beacon-rendszer - elesett csapattársaink nyomjelzőjét eljuttathatjuk egy megadott ponton található terminálhoz, ezzel pedig visszahozhatjuk őt az élők sorába.

Könnyen belátható, hogy az ilyesmi könnyen megbolygathatja az egyensúlyt egy olyan játékban, ahol az elsődleges cél maga a túlélés, az Apexnél mégis bevált a rendszer, s úgy tűnik, hogy a Fortnite fejlesztői is agyalnak a dolgon. A legutóbbi Reddit AMA során több érdekes kérdés is felmerült, köztük az is, hogy gondolkozik-e a csapat a respawnmechanika implementálásán. A válasz így szólt:

"Már egy ideje gondolkodunk ezen a mechanikán, és igyekeztünk feltárni az ebben rejlő lehetőségeket. Persze nem akarjuk elsietni a dolgot, mindenképpen akarunk neki időt hagyni, hogy felmérjük, mekkora hatással lehet ez a teljes játékra. Tartsátok nyitva a szemeteket ezzel kapcsolatban a Season 8 során!"

Mit gondoltok, hogy állna a Fortnite-nak egy ilyesféle rendszer? Hogy lehetne azt megfelelően kivitelezni? Mi mindenesetre örülünk neki, hogy az Epic csapatát nem kapta el a gőg, továbbra is nyitottak arra, hogy másoktól tanuljanak. Izgatottan várjuk a fejleményeket - ki tudja, lehet, hogy idővel az Apex fantasztikus pingrendszere is elterjed majd a legnagyobb online játékokban!

29.
29.
Schwag
#4: Majd mutasd meg kerlek melyik BR jatekban tudom meg vissza hozni a halott csapattarsaim kerlek mert kiprobalnam ^^
28.
28.
Back2U
#25: Nevezzük fél-openworldnek, de csőjátéknak semmiképpen.
24.
24.
Lorthirash
eddig is tudtuk hogy a Fortnite nem szól másról mint hogy mindenhonnan összelopunk mindent. 0 innováció vagy újítás van a Fortnite-ban, csak egy free to play hulladék.
20.
20.
Back2U
#18: Tulajdonképpen te személyeskedtél, a Fradi drukkerekhez hasonlítottál, pedig a Chicago Bulls drukker lett volna az igazi. Ez olyan mint amikor kimondod mi a nemem... Meg. Ne. Próbáld.
16.
16.
Back2U
#15: :DD nálad is bátyja
14.
14.
Back2U
#12: Én is toltam kb 2 hónapig. De aztán jött sokkal jobb játék, kizökkentem, utána visszamentem, és nem tetszett másodjára. A gunplay nagyon rossz, az építés elmegy, de nagyon a fiatalabb generációt célozzák. Túlságosan.
13.
13.
zoli12i
Epic inkább azzal foglalkozon, hogy legyen ranked meccs, mert gyakorlatilag már jatszhatatlan a játék, annyi pró van már.

Csak példának: haverommal toltunk egy duót, ahol szembe jött egy pár, akik együtt harmincat öltek. Értelme nincs így az egésznek.
Apexben meg simán el vagyunk, tud érvényesülni mindenki.
12.
12.
zoli12i
#6: Gunplay borzalmas a fortniteban. Mondom ezt, hogy egy éve tolom.
Az Apex fps nézete felüdülés ez után.
8.
8.
Batman
#2: Dehogy törli :D lol
6.
6.
Back2U
#4: Mindenki mondja hogy a fortnite gunplaye nem jó. Valahol le is vezette nem egy videós, védve a PUBG-t, ami, hát nem túl acélos technikailag, szóval a legtöbb videós azzal védte a PUBG-t hogy a Fortnite szar. Az építés teljesen jó benne, de attól az epictől, aki összerakta a GoW-ot, a komplett Unreal szériát, attól ez gyenge. Elhiszem van akinek tetszik, de szerintem borzalmas. Nincs súlya egy fegyvernek sem. Nem érzed benne azt hogy huuu de baszó, mindenki meghal ha jövök, persze aztán úgyis beszopod, mert valaki ügyesebb lesz, tehát teljesen mindegy
4.
4.
shatterhand
#2: Hát tök más a kettő. Fortnite gunplaye ha szar lenne nem lett volna sikeres.
Meg milyen padlót töröl fel vele? Ugyes, erőszakos premiert adtak le. Óránként toltak a számokat az Apexnal. Azota visszavettek. Siman lett egy jo kis táboruk ami nem törölt fel semmit. 10pontos játék de rohadtul nem vetném össze a Fortniteal annyira elüt tőle. Az a 25millio jatekos aki kipróbálta simán visszaesett a töredékére. Jelenleg egy only fps battle royal ami semmi újat nem talalt fel csak siman a leg jatekosfelhasznalobb a multis piacon. Attól ez még csak egy fps ami nem olyan,hogy többmillió ember ezt tolja.
3.
3.
Back2U
#1: Az eventek tényleg jó ötlet, lehetnének havi akinek mondjuk, nem olyan nehéz összehozni mondjuk havi 6-7 skint aztán january akin pack.
2.
2.
Back2U
Hát amíg a gunplayt nem teszik a helyére, addig sehogy, addig az apex feltörli vele a padlót. Megértem hogy a gyerekek imádják, és az apex durva és véres, de én inkább hagynám a gyerekemet Minecraftozni, abba legalább kreativitás is szorult.
1.
1.
shatterhand
Az a legjobb ha egymástól lopnak. Igy finomul a játék. Pl Apex is atvehetne olyat amitől izgalmas lesz egy event és érdemes legyen penzt költeni ezáltal tamogatni őket. Ami jelenleg van az rohadtul nem vonzó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...