Brit toplista: csúcsra tör az Anthem

Mint ahogyan az várható volt, a BioWare alkotása magabiztosan vette át a múlt héten befutott Far Cry: New Dawn listavezető pozícióját. Az újabb címek mellett nagyot futott még a FIFA 19 és a Forza Horizon 4 is.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#64
#63: Egérrel is gebasz van? Azt hittem csak kontrollerrel, mert azzal pc-n is szívtak. Nekem viszont megy rendesen egérrel.
#62
#60: Zene? Volt zene a Metroban? Egy jó soundtrack tényleg elférne ebbe a sorozatba, mint pl a legvégén, amikor valami kezdett duruzsolni. A rádióban kikereshető zenéket nem számítom.

#59: Ranglista, az no. Anélkül meg se lennék egy játékban se. :D Egyébként te nem összehasonlítod, hanem funkciókat sorolsz fel, amik a Metrobol abszolút nem is hiányoznak, Nincs rájuk szüksége. Ultimate játékként hasonlítja össze őket. Csupán az alapvető játékelemekről van most szó, és azokban a Metro bizony tényleg veri az Anthemet, függetlenül attól, hogy nem egy műfaj. Oké, repülni nem lehet a Metroban. Valóban nincs több száz órányi tartalomnak becézett faszkodás se benne, de így is hosszabb, mint egy átlag fps, ha elmész mindent felfedezni. Ha legalább egy kicsit kevésbé lenne árkádos az Anthem gunplay, máris sokkal élvezetesebb játék lehetne.
#59
#55: Igazad van abban, hogy nem ugyanaz a műfaj. De olyat mondani, minden téren gyalázza?
Ennyi erővel a másik oldalról is össze lehet hasonlítani: a Metroban nincs semmiféle közösségi funkció, nincsen benne multiplayer kampány, nincsenek ranglisták, a későbbi támogatás teljes hiányáról nem is beszélve. Ráadásul a Metroban nincs (és nem is lesz) több száz órányi tartalom. Akkor melyik a jobb játék? Kinek melyik a fontosabb?
#58
Törölt felhasználó
#55: En Steamen meg fogom venni a Metrot, most lecsusztam rola de nagyon jonak tunik, sebaj legalabb jovore is lesz par eladott peldanyuk :-)
#57
Törölt felhasználó
#56: Szerintem mar azt eljuk a battle royale-okkal es a multis grindre kihegyezett szarokkal.
#56
#55: Egyet kell értsek. Nem mindegy hogy a stúdiók milyen zsánerre mennek rá, mi az amelyik visszahoza a belefektetett munkaerőt és pénzt. Ha azt látják hogy a veszik ezeket a félkész grindelős szarokat akkor persze hogy arra állnak rá. Még csak egy éppkézláb sztorit, sem kell csinálniuk, karakterekről, világépítésről, dramaturgiáról nem is beszélve. Elég a játékmechanika meg egy csili villi de üres és lelketlen homokozó. Mintha botok csinálták volna nem embereknek hanem gépeknek. Ha ezeket veszik, félelmetes jövő vár a játékiparra. A játékok sötét középkora.
#54
Némi érdekes adat:
Anthem 42k eladott példánnyal lett első Nagy-Britanniában.
Anno Destiny 417k-val nyitott, még a második rész is összekapart 175k-t...
#53
Ugri bugri tps lövölde mechákkal ami manapság "menő", de ez kell a népnek...
#52
#50: Szerintem szimplán EA Magyarország dolgozó, 2 e-mail support között ide is tol valami marketing dumát, mert elvárják odafent.
#51
#50: Sajnálom, hogy ti ezt úgy élitek meg, hogy védem meg rajongója vagyok a játéknak pedig nem. Nem is dicsértem rongyá, leírtam mi a jó és mi az ami nem (félkész) Engem csak az zavar, ahogy hozzáálltok ehhez az egészhez.