Csúszik a The Sinking City?

Az eredeti tervek szerint márciusban kellene megjelennie az H.P. Lovecraft műveit ihletforrásként használó The Sinking Citynek, de az Amazonon található frissített adatlap szerint a premier két hónappal később lesz csak esedékes.

Az eredeti tervek alapján március 21-én kellene megjelennie a The Sinking Citynek, de ha hinni lehet az Amazon oldalán található frissített adatlapoknak, akkor a premier májusra csúszott át, egészen pontosan május 24-re. Egyelőre sem a játék kiadója, a Bigben, sem a fejlesztésért felelős Frogwares csapata nem nyilatkozott az ügyben, így jó nagy kérdőjel jelenleg, hogy mi is van a játék pontos megjelenési dátumával kapcsolatban.

A The Sinking City az 1920-as években játszódik, mi pedig a magánnyomozót, Charles W. Reedet alakítjuk majd, akivel a massachusettsi Oakmont városának rejtélyeit igyekszünk megfejteni, méghozzá épp egy, a várost sújtó árvíz után. Hamar kiderül, hogy minden lakónak megvan a maga tragédiája, és játék közben még a főhős mentális állapotára is oda kell figyelnünk.

A The Sinking City PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

3 komment - szólj hozzá!