HWSW: Két kijelzőt kapott az új LG

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 25.
  • Hardver
Link másolása
Úgy tűnik, az LG egyelőre nem száll be a kihajlítható kijelzős őrületbe, de ettől még meglesz a maguk megoldása is. Bemutatkozott a kijelzős tokkal felszerelhető V50 Thinq és az LG G8 Thinq is.

Már zakatol az idei Mobile World Congress, a reflektorfényből pedig már az elején kivette a maga részét az LG is: a vállalat G8 Thinq és V50 Thinq csúcsmodelljeit is bemutatta. A felhozatalból a koreai cégnél kimaradt az idei év slágerének számító hajlítható kijelző, amelyet ha messziről is, de már a Samsung és a Huawei is bemutatott új csúcsmodelljeiben - de azért mint látni fogjuk, az LG sem maradt adós unortodox megoldásokkal a rendelkezésre álló kijelzőterület növelésére. Emellett természetesen az idei év másik okostelefonos hívószava, az 5G sem maradt ki a bejelentések közül.

Utóbbi a V50 Thinqhoz köthető, amely a cég idei csúcsfelhozatalának legnagyobb, 6,4 hüvelykes kijelző mögé költöztetett készüléke - az OLED-panel felbontása 3120x1440 pixel, 19,5:9-es képarány mellett. Külsőre a készülék erősen emlékeztet a tavalyi modellre, a kijelzőn ugyanúgy megtaláljuk a fent középen benyúló notchot az előlapi kamerákkal, ahogy a hátlapi kameratriót is, amelyet a telefon elődjétől egy az egyben megörökölt. A hátoldalon szintén megtalálható az ujjlenyomat-olvasó is, az LG egyelőre ezt sem költöztette be a kijelző mögé, mint a fentebb már említett vetélytársak. Hogy a dizájn nem változott radikálisan - de még enyhén sem igazán - abban a tekintetben nem meglepő, hogy az előd, vagyis a V40 Thinq még fél éve sincs piacon, a vállalat a V50 modellel láthatóan gyorsan igyekezett lépni, hogy tartani tudja a tempót a konkurenciával, főként az 5G bevezetés terén.

Érdekelnek a további részletek? Irány a HWSW helyszíni MWC-tudósítása!

2.
2.
Zisten
Már nem tudnak mit kitalálni, hogy új telefont vegyél.
Beletesznek hülyeségeket, mint két kijelző meg húsz kamera.
Szánalmas.
Persze egy lehheletre karcolódik, meg törik.
1.
1.
KRAT0S
NNna ezt minek kellett????? (nagyon szar! notch+ajtókeretek-ez igen!...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...