Shivering Isles - Az igazi Oblivion kiegészítő!?

  • Írta: lewton6
  • 2006. december 29.
  • Hír
Link másolása
Internet-szerte terjedt a pletyka, miszerint kapunk végre egy igazi, kézzelfogható Oblivion kiegészítőt, nem csak amolyan digitális szemfényvesztést, mint eddig.
Internet-szerte terjedt a pletyka, miszerint kapunk végre egy igazi, kézzelfogható Oblivion kiegészítőt, nem csak amolyan digitális szemfényvesztést, mint eddig.

Az indító lökést maga a Bethesda adta, mikor levédette a Shivering Isles nevet, de azóta megerősítették az információt, sőt már konkrétumok is születtek. A kiegészítőben a címadó területen kalandozhatunk, amit Tamriel lakosai (elég baljóslatúan) csak az "Őrület Fennsíkjának" neveznek, ugyanis az eszement daedra herceg, Sheogorath uralja a vidéket. Így már lehet sejteni, hogy milyen NPC-kkel/küldetésekkel találkozhatunk majd. A Shivering Isles-ben lesznek új városok, új fegyverek, ellenfelek, frakciók, sőt még egy új főváros (Bliss) is - tehát minden, amit elvárunk tőle. Bár pontos dátum még nincs, a Bethesdás lányok várhatóan 2007. tavaszán lövik majd be a megjelenés időpontját.
8.
8.
Necros
Ez 100%, nem pletyka. :) A februári PC Gamer-ben van is róla egy cikk:

http://www.gamebanshee.com/news/static/EEyZVFAlEyiKIrNWtb.php


K*rva jó lesz. :)
7.
7.
Imu
Remélem tényleg olyan jó, mint ahogy hangzik!
6.
6.
Halfer
azért tes5 még várjon, mert azzal főképpen a motor és ez által a grafika fog fejlődni. no a tes4 alá is erős vas kell, így elég ha egy kieg által megy tovább a történet. aztán idővel jöhet persze a tes5 is.



dyer: http://oblivion.gumininjahq.hu/modules.php?name=ElderScrolls
5.
5.
qloo
jobb hirt nem is kaphattunk volna igy 2006 végén
4.
4.
Dyer
nagyon varom! ujra jaqtszani az Oblivionnal, hat ez gyonyoru§ amugy nem tudja valaki hol tudnam megnezni az Elder Scrolls sztorijat?
3.
3.
nimat16
huu az jó lesz.cyrodill-nak már úgyis minden zugát bejártam
1.
1.
Halfer
váó, ennek nagyon örülök, végre ismét belevethetem magam a világába :) thx pal
1.
1.
Carbon
kiv vok ra...nemreg kezdtem az obliviont ugyhogy ezt szivesen kiprobalnam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...