Kingdom Hearts III - mégis érkezhet DLC

  • Írta: szlav
  • 2019. február 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Square Enix terveiben eredetileg nem szerepeltek a DLC-tartalmak, most mégis úgy tűnik, hogy néhány ingyenes és egy fizetős csomaggal is kiegészülhet a Kingdom Hearts III.

A Kingdom Hearts-rajongók számára nem újdonság, ha kedvenc játékuk a megjelenés után is újabb tartalmi frissítéssel bővül, habár ezt a múltban különféle újramixelt kiadások jelentették. Eddig úgy tűnt, hogy a Square Enix a Kingdom Hearts III esetében is marad ennél a formulánál, a játék atyja, Tetsuya Nomura szerint azonban más lesz a helyzet.

Nomura a japán Dengeki Online magazinnak adott interjújában beszélt a játék jövőjéről, ahol nem csupán egy Final Mix-kiadás lehetőségéről esett szó, hanem hagyományos DLC-csomagokról is. Nomura elárulta, hogy a fejlesztők több apró tartalmi frissítéssel is készülnek, melyekhez ingyenesen hozzájuthatunk majd, valamint érkezik majd egy nagy DLC is, amelyhez ki kell nyitnunk a pénztárcánkat. Az említett frissítések egyike elhozza majd a Critical Mode-ot is, amely egy újabb nehézségi szinttel bővíti ki a játékot.

A Kingdom Hearts III PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. A róla készült tesztünket ide kattintva olvashatjátok.

1.
1.
Tidus
Szimpatikus hozzáállás.Nagyon jól sikerült játék lett,nem hiába a hatalmas siker.
Viszont az egyik legnagyobb hibája a könnyűsége...szóval jól jön a Critical Mode...ingyenes frissitésként egy colosseumnak örülnék ahol újra feltűnnének pár elhanyagolt fan karakter...(Sephiroth )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...