Kingdom Hearts III - mégis érkezhet DLC

A Square Enix terveiben eredetileg nem szerepeltek a DLC-tartalmak, most mégis úgy tűnik, hogy néhány ingyenes és egy fizetős csomaggal is kiegészülhet a Kingdom Hearts III.

A Kingdom Hearts-rajongók számára nem újdonság, ha kedvenc játékuk a megjelenés után is újabb tartalmi frissítéssel bővül, habár ezt a múltban különféle újramixelt kiadások jelentették. Eddig úgy tűnt, hogy a Square Enix a Kingdom Hearts III esetében is marad ennél a formulánál, a játék atyja, Tetsuya Nomura szerint azonban más lesz a helyzet.

Nomura a japán Dengeki Online magazinnak adott interjújában beszélt a játék jövőjéről, ahol nem csupán egy Final Mix-kiadás lehetőségéről esett szó, hanem hagyományos DLC-csomagokról is. Nomura elárulta, hogy a fejlesztők több apró tartalmi frissítéssel is készülnek, melyekhez ingyenesen hozzájuthatunk majd, valamint érkezik majd egy nagy DLC is, amelyhez ki kell nyitnunk a pénztárcánkat. Az említett frissítések egyike elhozza majd a Critical Mode-ot is, amely egy újabb nehézségi szinttel bővíti ki a játékot.

A Kingdom Hearts III PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. A róla készült tesztünket ide kattintva olvashatjátok.

1 komment - szólj hozzá!