Így alakul a The Division 2 első éve

  • Írta: szlav
  • 2019. február 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft részletekbe menően mutatta be mindazt, amire várhatunk a The Division 2 első évében. Érkezik a szezonbérlet, új epizódok, specializációk egy nyolcfős raid és még sok egyéb nyalánkság.

Egy igen tartalmas videóval bővült a Ubisoft YouTube-csatornája: a háromperces klip során megtudhatunk mindent arról, hogy mi vár ránk Washingtonban az elkövetkezendő egy évben. Kezdjünk máris a szezonbérlettel, hiszen a fejlesztőcsapat már jó előre leszögezte: az első évben érkező tartalmi frissítéseket mindenki teljesen díjmentesen kapja meg. Mire jó tehát a season pass? A legelhivatottabb játékosok beruházhatnak rá, hogy a frissítéseket - legyen szó új küldetésekről vagy specializációkról - egy héttel korábban játszhassák, ezzel egy kevés előnyhöz jutva a többi játékos mellett.

Vegyük át tehát, hogy miként alakul az első év! A megjelenést követően egy új Stronghold, valamint egy nyolcfős Raid indítja a szezont. Nyáron, ősszel, valamint télen három új epizódot is kapunk - ezek sztoriküldetésekkel bővítik ki a The Division 2 történetét. Az epizódok mellett új PvE- és PvP-módokkal gazdagodik majd Washington, melyeket három újféle ügynökspecializációval próbálhatunk ki. Emellett pedig rengeteg új Assignment, Bounty-küldetés és sok testreszabási lehetőség vár majd ránk - úgy tűnik, valóban nem fogunk unatkozni.

A The Division 2 március 15-én rajtol PC-n, Xbox One-on, illetve PlayStation 4-en. A játék bétatesztjéről ebben a cikkünkben emlékeztünk meg.

14.
14.
#13: látom te vagy újabban az ügyeletes MindenSzar. Kellemetlen lehet.
13.
13.
logic5
#1: Nem tetted jól, a beta alapján kuka! Pedig én tényleg akartam, hogy jó legyen, de nem sikerült nekik!
12.
12.
mojohnny
#8: Igazán kedves Tőled, hogy ilyet kívánsz azoknak a játékosoknak, akik csak szeretnének jól szórakozni a pénzükért egy olyan játékkal, aminek a bétája is már kb. olyan stabil, mint amilyen az első rész most.
9.
9.
maros1977
#8: Szóval az a sok millió elő rendelő segget nyal szerinted? Miért is?Ja értem, mivel neked nem jött át a játék és így ez által mindenki más segget nyal. Szerintem kicsit túl személyes a véleményed!! Béke
8.
8.
Blazkowicz
Nagyon durva, hogy így hagyjátok magatokat folyamatosan minden vacakkal átverni. Amíg a cég ilyen pofátlanul lenézi a vásárlóit és ti kedves vásárlók mégis megveszitek és szinte már "segget nyaltok", addig kívánom, hogy ha tartalmilag rendben is van a játék, de technikailag sose legyen, mert megédemli minden előrendelő, hogy a pénze árán tanuljon a hibáiból...
6.
6.
mojohnny
#2: Az biztos, de nekem pont ez volt a meggyőző, hogy nem kell szezonbérletet vennem a játék mellé, mert ingyé adják majd a tartalmat. :) De remélem, hogy ez nem az a tartalom lesz, ami az alapjátékból kimaradt, mert nem volt rá idő megcsinálni...Mert akkor nem leszek annyira boldog. De azért az ingyen Wildlands jól jött. :)
3.
3.
Spiderling
#2: A szezonbérlet itt nem nagyon van jelen, legalábbis tartalom tekintetében.

Az 1. rész instant vétel volt(2 nappal a megjelenés előtt), hát ez nem lesz még egyenlőre...
2.
2.
maktub
#1: A szezonbérlet tartalma azért kissé soványnak tűnik az alapárához mérten.
1.
1.
mojohnny
Pont ezért döntöttem úgy a tavalyi Ubisoft-os E3-as prezentáció alatt, hogy a Division 2 számomra első napos vétel lesz. Mondjon bárki bármit, de nekem ez a hozzáállás tetszik egy kiadó részéről, hogy igyekszik folyamatosan életben tartani a játékát. Persze az még a jövő zenéje, hogy tanultak-e az első rész borzasztó rajtjából és hogy milyen minőségben tudunk majd játszani az első percektől kezdve. Én már felültem a "hype vonatra". :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...