The Sinking City - ilyen lesz a nyomozás

Fejlesztői videót kapott a Sherlock Holmes-játékokról ismert Frogwares legújabb fejlesztése, a Lovecraft műveit megidéző The Sinking City. A friss kedvcsináló a játék nyomozós részét mutatja be részletesebben.

A Frogwares ezúttal nem egy újabb Sherlock Holmes-játékot készít, a nyomozós elem azonban friss fejlesztésükben is központi szerepet tölt be. A The Sinking City főhőse, Charles W. Reed ugyanis magánnyomozó, aki a massachusettsi Oakmont városában történt furcsaságok után kutat. Detektívünk teljesen szabadon járkálhat a városban és a küldetések között, így nem tudhatjuk, hogy az újabb nyomok éppen melyik rejtély megoldását jelentik majd. Olykor Reed különleges képességeire is támaszkodhatunk, de csak módjával, mert a játék előrehaladtával Reed tudata is bemondja az unalmast és kételkedni fog abban, mi a valóság és mi a fikció.

A The Sinking City PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. A jelenleg tervek szerint március 21-re van belőve a premier, de a legújabb pletykák szerint erre nem kerül sor - dátumot egyébként az új trailerben sem említenek.

11 komment - szólj hozzá!