The Sinking City - ilyen lesz a nyomozás

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 28.
  • Videó
Link másolása
Fejlesztői videót kapott a Sherlock Holmes-játékokról ismert Frogwares legújabb fejlesztése, a Lovecraft műveit megidéző The Sinking City. A friss kedvcsináló a játék nyomozós részét mutatja be részletesebben.

A Frogwares ezúttal nem egy újabb Sherlock Holmes-játékot készít, a nyomozós elem azonban friss fejlesztésükben is központi szerepet tölt be. A The Sinking City főhőse, Charles W. Reed ugyanis magánnyomozó, aki a massachusettsi Oakmont városában történt furcsaságok után kutat. Detektívünk teljesen szabadon járkálhat a városban és a küldetések között, így nem tudhatjuk, hogy az újabb nyomok éppen melyik rejtély megoldását jelentik majd. Olykor Reed különleges képességeire is támaszkodhatunk, de csak módjával, mert a játék előrehaladtával Reed tudata is bemondja az unalmast és kételkedni fog abban, mi a valóság és mi a fikció.

A The Sinking City PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. A jelenleg tervek szerint március 21-re van belőve a premier, de a legújabb pletykák szerint erre nem kerül sor - dátumot egyébként az új trailerben sem említenek.

10.
10.
#9: jófanna inkább legyél vidám.
9.
9.
logic5
#8: Igazad van, megyek fel is akasztom magam...
8.
8.
#1: nme tudom mit nem látsz benne szerintem jöhet! Az ilyenknek mint te minek játék vagy élet?:D
7.
7.
suresz
Szeretem Lovecraft műveit ezért érdekel ez a játék!
Az elöző Cthulhu játék nem sikerült jól, ezért most ebben reménykedem!
A videóról: szerintem jó dolgok láthatók benne, az én kedvem nem törte le! Nem tünik rossznak csak jelenjen meg!
6.
6.
TDavid22
#3: Engem még mindig érdekel mi lesz belőle, nem úgy mint az előző cthulhu játék ahol ez első gameplay video után már temetem a játékot
az hogy olyan lesz az akció jelenetek mint az evil withinben még nem tudjuk mert nem arról volt szó ebben a videóban...
Én most abban reménykedem, hogy a játék olyan lesz mintha a régebbi silent hill játékok akcióját kevernék össze valamilyen jó nyomozós játékkal (murdered? tudom nem volt jó játék de nem ismerek "jó" nyomozós játékot így ránézésre ez jónak tűnik...)
5.
5.
Gorrister
Még a középszerűségük ellenére is kedvelem az eddigi Frogwares játékokat, és nagyon úgy tűnik, hogy ez az eddigi legambiciózusabb projektjük, és talán ez lesz a legjobb is. Nekem mindenesetre tetszik amit eddig mutattak belőle. Pontosan azt nyújtja amit ígértek és a bejelentés óta folyamatosan kommunikálták. Ez egy nyomozós kalandjáték lesz. Szeretem az ilyesmit, úgyhogy jöhet.
4.
4.
#1: Sajnos ugyanez, mar nem erdekel a jatek.
3.
3.
h.jozsa
#1: Nálam most lett felejtős.....az első cgi videó nem ezt sugalta!
Valami evil within féle psziho parát képzeltem el!
Amit a friss vieóban láttam az lepkefing!
1.
1.
logic5
Csak én nem látok benne semmit? Mármint ez úgy felejtős, ahogy van... Szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...