The Division 2 - üdv a Dark Zone-ban!

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 1.
  • Videó
Link másolása
Ha van olyan hely a Ubisoft hamarosan érkező játékában, ami tényleg maga a pokol, akkor az kétségtelenül az új Dark Zone lesz. Kosz, szenny, mocsok, fertőző levegő és persze a mindenütt ott leselkedő ellenfelek.

Újabb előzetest kapott a The Division 2, melyben ezúttal a PvP-küzdelmeknek is teret adó Dark Zone kapta a főszerepet. Ahogy az elődben, ezúttal is minden az értékes zsákmányok körül forog, melyeknek nem csak a megkaparintása, de a kimenekítése is ügynököt próbáló feladat lesz.

Ha kedved lenne tenni a játékkal egy próbát, akkor most itt a lehetőség, ugyanis a mai naptól kezdve egészen március 4-ig lesz életben a játék nyilvános bétatesztje. A végleges megjelenésre sem kell egyébként már sokat várnunk, ugyanis a The Division 2 március 15-én fut be PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. A játék elsőéves terveivel kapcsolatban az alábbi linken találhatsz infókat, míg a zárt bétáról írt tesztünket itt olvashatod.

28.
28.
NECROSMOKE
#10: Kaptál választ bőven. Válogas, amelyik jobban tetszik, csak nehogy magadhoz nyulj XD
24.
24.
Mondi21
Akkor is ha csak bundle ben adják, akciósan 5 euróért.
22.
22.
Mondi21
#21: Akinek minden szar az mit keres itt? A hosszászólásainak mennyiségéből ítélve itt éli ki magát.

Ha megnézel egy külföldi topikot ott észrevehető hogy mennyivel kulturáltabbak az emberek... Csak itt kell minden cikk alatt olvasni az ilyeneknek az agymenését.
21.
21.
PiszkosFred
#18: Nezd meg a steames adatlapjat a csajnak/fiunak es ott szerintem te is elengeded az egeszet, megkimelve a topikot a tovabbi felesleges vitatol... :)
14.
14.
#10: Dragon Age. Deus Ex. Darksiders. Hogy csak a hirtelen eszembe jutó D betűseket említsem :) Bár itt azért nyúlhattunk magunkhoz, mert annyira elbaszták a folytatásokat.
12.
12.
Tibi80
3 napos Open béta, azt karbantartás megy?
Mekkora egy fos ez már? Nem képesek 3 napig fenntartható szervert produkálni, hogy kipróbálja az ember a játékot? Pfejjjjj...nekem ma volt időm hogy leüljek kipróbálni, erre a karbantartás szöveg fogad....áhhhhh
11.
11.
FreeKatana
#10: AC 1-2
Mass Effect 1-2
POP 1-2 (sands of time)
Witcher 1-2
Jak 1-2
10.
10.
Mondi21
#9: Mondj nekem egy olyan játékot ahol magadhoz nyúltál mert akkora különbség volt az egy és a kettó között.
9.
9.
NECROSMOKE
Jó meg minden, de olyan kurva nagy változást nem vettem észre az 1 és a 2 közt.
5.
5.
logic5
Én kipróbáltam a bétát... Kár volt... Ez kuka, ahogy van.
4.
4.
Mondi21
#3: Nekem nem ér véget a világ ha így lesz..
3.
3.
gorbesz
#2: Mindig csak varunk, mindig csak remenykedunk hogy benne lesz ez+az egy multis cimben. Nem lesz !!!hanyszor kell meg ezt megtapasztalni ne legyunk mar naivak. Egy ev mulva 10%os lesz a player tabor
2.
2.
Mondi21
#1: Nem mondast hülyeséget az ötleteddel. Várjál vele ha jelenleg még nem tetszik. A fejlesztők remélhetőleg meghallják a játékosok véleményeit. Van itt még lehetőség mindenre. Egy év körülbelül aztán minden futni fog rendesen, plusz érkeznek a tartalmak.
1.
1.
zozo76hun
Mekkora lehegoseg lett volna a dark zone-ba. Egyik csapatnak mondjuk be kellett volna tornie egy epuletbe, valamiert a dark zone-n belul, a masik csapatnak meg ezt kellett volna megakadalyoznia. Ehelyett, bemesz, kolbaszolsz, a tetves NPC-k allandoan basztatnak, felrakod a helikopterre mert fertozott (kivinni nem viheted magaddal, de ha felteszed akkor nem lesz az!!!). A single unalomig ismetelt kuldetesekkel volt tele. Az egesz nem volt mas mint lootolni, farmolni, egeszen addig mig bele nem doglesz, vagy be nem szarik a gep alatta. Az elsot megvettem, se ezt mar kihagyom. Nem kell. Egyeni velemeny.

Akinek bejott, annak jo szorakozast!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...