Modern Warfare 2 - újabb bizonyíték a remasterre

2016-ban, amikor a Call of Duty: Infinite Warfare-rel együtt a 2007-es Modern Warfare felújított verzióját is piacra dobta az Activision, már sejteni lehetett, hogy további felújított részekre is számíthatunk.

Sejtéseink pedig beigazolódni látszanak, ugyanis a mai napon a játékok korhatár-besorolásáért felelős Pan European Game Information (vagyis PEGI) 18+ kategóriába sorolt egy olyan alkotást, ami a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered névre hallgat. Egyelőre hivatalos megerősítés még nem érkezett a kiadótól, de az információk alapján eléggé nyilvánvaló, hogy a több mint 22 millió példányban eladott 2009-es FPS is megkapja a felújított kiadását.

A témával kapcsolatban egyébként már korábban is hallani lehetett pletykákat, tavaly márciusban például először az Amazon webáruház szólta el magát, majd utána több forrás is tudni vélte, hogy a Modern Warfare 2 Remastered készül, és bár nem fogja tartalmazni a multiplayer módot, cserébe nyomott áron, mindössze 20 euróért szerezhetjük be. A PEGI adatbázisában szereplő cím igencsak összecseng ezekkel a pletykákkal, szóval úgy fest, a franchise egyik legjobb multija helyett be kell érnünk a single player kampánnyal a felújított kiadásban. Persze azért szomorkodni sem kell, gondoljunk csak a jégcsákányos hegymászásra, a hírhedt No Russian küldetésre és persze az egyik legdrámaibb befejezésre...

A játékot illetően tehát további részleteket egyelőre nem ismerünk, de ha a korábbi évek gyakorlatából indulunk ki, akkor várhatóan az új Call of Duty-epizóddal együtt fog elrajtolni az alkotás PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

16 komment - szólj hozzá!