Modern Warfare 2 - újabb bizonyíték a remasterre

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 1.
  • Pletyka
Link másolása
2016-ban, amikor a Call of Duty: Infinite Warfare-rel együtt a 2007-es Modern Warfare felújított verzióját is piacra dobta az Activision, már sejteni lehetett, hogy további felújított részekre is számíthatunk.

Sejtéseink pedig beigazolódni látszanak, ugyanis a mai napon a játékok korhatár-besorolásáért felelős Pan European Game Information (vagyis PEGI) 18+ kategóriába sorolt egy olyan alkotást, ami a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered névre hallgat. Egyelőre hivatalos megerősítés még nem érkezett a kiadótól, de az információk alapján eléggé nyilvánvaló, hogy a több mint 22 millió példányban eladott 2009-es FPS is megkapja a felújított kiadását.

A témával kapcsolatban egyébként már korábban is hallani lehetett pletykákat, tavaly márciusban például először az Amazon webáruház szólta el magát, majd utána több forrás is tudni vélte, hogy a Modern Warfare 2 Remastered készül, és bár nem fogja tartalmazni a multiplayer módot, cserébe nyomott áron, mindössze 20 euróért szerezhetjük be. A PEGI adatbázisában szereplő cím igencsak összecseng ezekkel a pletykákkal, szóval úgy fest, a franchise egyik legjobb multija helyett be kell érnünk a single player kampánnyal a felújított kiadásban. Persze azért szomorkodni sem kell, gondoljunk csak a jégcsákányos hegymászásra, a hírhedt No Russian küldetésre és persze az egyik legdrámaibb befejezésre...

A játékot illetően tehát további részleteket egyelőre nem ismerünk, de ha a korábbi évek gyakorlatából indulunk ki, akkor várhatóan az új Call of Duty-epizóddal együtt fog elrajtolni az alkotás PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

13.
13.
kopic
Multi nélkül? Rohadjanak meg akkor...
7.
7.
Hunszi
#2: COD2...na ezzel nagyon egyetértek, tényleg abból kéne a legjobban a remastered, annak a játéknak a kampánya a mai napig a legjobb, ami a 2. VH-s játékokat illeti. Épp valamelyik nap gondolkodtam, hogy újra végig kéne vigyem.
6.
6.
Ra1D3n
#1: Nézőpont kérdése. Nekem személy szerint nagy semmi volt a 2. rész, még a 3. rész is jobban tetszett, pedig aztán az is elég tré volt. Utóbbit legalább végigjátszottam 2-3-szor is, de a 2. valamelyik afrikai küldinél kapta a kaszát részemről.

Az MW2 remastert meg várom szeretettel. Kedvenc CoD epizódom, és csatlakozom a No Russian küldetés is legyen csak benne szépen, mert azzal teljes az élmény :)
5.
5.
Anti4730
En máig nem értem, ebbe a játékba hogy tudtak beleölni 200 millió dollárt annak idején vagy mennyit. Jó játék volt, de a kampány kb max öt óra volt, es szerintem semmi sem indokolja hogy annyiba került.
4.
4.
RangerFox
Remélem, hogy a pletykákkal ellentétbeb benne lesz a No Russian külfetés is.
3.
3.
ollie92
Ha kiadnák a multit is, senki se játszana az új coddal....Azért sajnálom, számomra legjobb cod multi volt.
2.
2.
Slik
huu egy cod2 felujitott grafikaval, fizikaval beb*szna
1.
1.
crytek
Remélem egyszer a cod 2 is sorra kerül. Az volt az egyik legjobb rész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...