Modern Warfare 2 - újabb bizonyíték a remasterre

2016-ban, amikor a Call of Duty: Infinite Warfare-rel együtt a 2007-es Modern Warfare felújított verzióját is piacra dobta az Activision, már sejteni lehetett, hogy további felújított részekre is számíthatunk.

Kommentek

#16
#12: http://dwurl.hu/LJvmcL

Sokan csak hülyéskednek ezzel a dologgal,de én most nem.Szerintem szánj az életedből egy kis időt mert lehet,hogy nagyon komoly a gond.
#15
#12: Rajtad kívül minden szerint szebb...
#14
#3: +1
#13
Multi nélkül? Rohadjanak meg akkor...
#11
#10: Akkor szerintem nem mondunk bántót ha elküldünk szemészetre

Mert ha ez neked csak feljebb vitték a fényerőt ott bajok vannak

https://youtu.be/bU1KBR4us_g
#7
#2: COD2...na ezzel nagyon egyetértek, tényleg abból kéne a legjobban a remastered, annak a játéknak a kampánya a mai napig a legjobb, ami a 2. VH-s játékokat illeti. Épp valamelyik nap gondolkodtam, hogy újra végig kéne vigyem.
#6
#1: Nézőpont kérdése. Nekem személy szerint nagy semmi volt a 2. rész, még a 3. rész is jobban tetszett, pedig aztán az is elég tré volt. Utóbbit legalább végigjátszottam 2-3-szor is, de a 2. valamelyik afrikai küldinél kapta a kaszát részemről.

Az MW2 remastert meg várom szeretettel. Kedvenc CoD epizódom, és csatlakozom a No Russian küldetés is legyen csak benne szépen, mert azzal teljes az élmény :)
#5
En máig nem értem, ebbe a játékba hogy tudtak beleölni 200 millió dollárt annak idején vagy mennyit. Jó játék volt, de a kampány kb max öt óra volt, es szerintem semmi sem indokolja hogy annyiba került.
#4
Remélem, hogy a pletykákkal ellentétbeb benne lesz a No Russian külfetés is.
#3
Ha kiadnák a multit is, senki se játszana az új coddal....Azért sajnálom, számomra legjobb cod multi volt.
#2
huu egy cod2 felujitott grafikaval, fizikaval beb*szna
#1
Remélem egyszer a cod 2 is sorra kerül. Az volt az egyik legjobb rész