Magyar nyelvvel frissült a Stardew Valley

  • Írta: szlav
  • 2019. március 2.
  • Letöltés
Link másolása
A hétköznapi rohanás közepette néha érdemes csak egy kicsit hátra dőlni, lazítani és körülnézni a szomszédságban, vagy a veteményesben. A Stardew Valley új frissítésének hála mostantól ezt magyar nyelven is megtehetjük.

Csalóka játék a Stardew Valley. Egy igen egyszerű, 16-bites látványvilágú, hagyományos "életszimulátornak" tűnik, de sokan tanúsíthatják: ha egyszer elkap, akkor nem könnyen ereszt el. Ha azonban eddig a nyelvi akadályok miatt nem tudtatok elmélyülni az apró falucska békés világában, akkor van egy jó hírünk: a legújabb hivatalos frissítés már támogatja a magyar nyelvet is.

A PC-re kiadott 1.3.36-as frissítés egyébként francia, olasz, koreai és török nyelvvel is megtoldotta a választékot. Emellett persze néhány kisebb bugjavítás is helyet kapott, a részleteket az itt található patch note-okban találjátok.

A Stardew Valley PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Switchen is megjelent, de létezik mobilos és PS Vitás változat is.

11.
11.
semike
Szóval van magyar nyelv,konzolon?
Köszi
9.
9.
shatterhand
8.
8.
godach
#7: Azok az elvetemült nagyon jó arcok.
Általában ingyen kulcsot, kulcsokat adnak a fejlesztők.
7.
7.
frankdelgado
Bennem többször felvetődött már a következő. Vannak elvetemültek, akik ingyé lefordítanak rengeteg játékot pc re kíváló minőségben. A konzol zárt rendszere nem alkalmas ezen fordítások beültetésére, ugyanakkor a fejlesztőknek nem tartana semeddig beültetni. Teszteltetnék a fordítás minóségét, azt mehetne a publikumnak. Egy_két játék esetében még külön fizetnék is érte. Volt már ilyen próbálkozás a b agyobb kiadók felé?
6.
6.
godach
#4: A Grip-et haverom fordította és mivel hivatalos volt a következő frissítés él a konzolos változatokban is úgy volt hogy bekerül.
5.
5.
KopyAti
Mobilra még nincs is! :(
4.
4.
shatterhand
Pc gondolom. De konzolon is kap?
3.
3.
godach
Mondjuk, nem azért de TRC, ha már írtok róla, vagyis a munkásságáról, ami ráadásul hivatalos is lett, legalább egy említést érdemelt volna.

Apropó, a fejlesztőktől Lostprophet közbenjárására mi most a Winkeltje: The Little Shop szövegét kaptuk meg, ami szintén hivatalos lesz és a jövő héten hozzáfogunk a fordításának.
1.
1.
crytek
Végtelen időt bele lehet tolni. Volt már bundleba, magyar nyelvű is, más nem is kell :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...