Diablo: Immortal - hamarosan megjelenik?

Nemrég pénzügyi beszámolót tartott a mobilos Diablo: Immortal fejlesztője, a NetEase, ahol a kínai stúdió egyik képviselője megerősítette, hogy a részükről minden készen áll, így csak a Blizzardon múlik, mikor jelenik meg a játék.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#20
#19: Valószínűleg neked lesz igazad (nem fog kijönni az Immortal Switch-re), de a lehetőség megvan rá.
#19
#17: Az Immortal nem jöhet Switchre, mert azzal rontaná a Diablo III eladásokat ugyanarra a platformra. Szemben az általad említett két játékkal, amik más műfajú játékok, mint a franchise-uk húzónevei, ezért nem volt gond Switchre is kiadni őket mobil után.
#18
#16: Mi??:D
#17
#16: Ezzel jól megasszontad a semmit.
#16
#12: A Fallout Shelter nem egy lebutított Fallout 4, a Pokemonból meg rengeteg játék jelent meg, főleg handheld.
#15
#13: Mas lenne az tuti, de amiota sajna valaki rajott h a barmok fizethrtnek is azert, hogy egy palyan tovabbjussanak, onnantol kezdve meg lett pecsetelve a sorsuk.
#13
Kíváncsi vagyok, hogyha a mobiljátékok nem mentek el volna ilyen gyökérmód lenyúló irányba, akkor is ilyen port kavart volna egy (talán, hangsúlyozom, TALÁN) Diablo bejelentés mobilra?
#12
#11: Pokemon Quest és Fallout Shelter is kijött Switch-re, pedig azok is mobiljátéknak indultak.
#11
#6: Ez nem folytatás, hanem egy pótlék. Mivel a III kijött Switch-re, ezért hülyeség lenne egy lebutított változatot is megjelentetni rá, és azzal játszani, amikor van teljes értékű helyette.
Ez olyan, mintha a Super Mario Runt várnád Switchre.
#10
#8: Endless of God reskin lesz, már most is kipróbálhatod, ha nagyon akarod.
#9
#7: Persze hogy látnak benne pénzt , ezért jelenik meg mobilra. Eeeeees garantált a P2W , nem véletlenül lesz mobil game.
#7
#4: De ettől még jöhet Switch-re, ha látnak benne pénzt. Sőt. Valahol sejted te is, hogy ha pénzt látnak, akkor képesek kiadni asztali gépekre is.
#6
#4: Abban szerintem egyetérthetünk hogy pc-n/switch-en sem egy agysebészet az irányítás :)
Arra viszont kíváncsi lennék hogy switch-en hogy fogyott a Diablo 3.. mert ha jól, van esély egy Immortal portra is. De ez nyilván csak akkor reveláns számomra ha sikerül egy normális játékot letenniük az asztalra.
#5
Legyünk őszinték lehet hogy nem lesz rossz még ha csak egy reskinről is van szó (persze hogy rendben van a NetEase szerint a game nem kellet sokat tökölni vele :'D )a fő probléma továbbra is az és amiatt is szívta meg az egész Blizzard PR Bocsánat $$$ Activision $$$.. hogy nem gondolkodtak... :D PC-sekkel teli terem és bejelentenek csak 1 mobil gamet... :D nem tudom ki gondolta ezt hogy jó ötlet... Továbbra se lenne vele semmi gond ha valamit bejelentenek az alap platformokra mellette simán megfért volna legalább egy kieget..
#3
Ha neadjisten mégis jó lesz, akkor várom switch-re, bár hiú ábránd, gondolom..
#2
"pedig a szaksajtó előzetes beszámolói szerint a kínai NetEase-zel közösen fejlesztett mobilos kitérő legalább olyan szórakoztató és minőségi élményt ígér, mint a teljes értékű kiadások."

* szaksajtónak hívják magukat *