Humble Monthlyban a Mutant Year Zero

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 4.
  • Akció
Link másolása
Igazán erős lett az áprilisi Humble Monthly felhozatala, ugyanis az alig három hónapja megjelent körökre osztott stratégiai játék mellett még az Absolver: Downfall és Northgrad is a mienk lehet a feliratkozás esetén.

Meglehetősen ütős lett az új Humble Monthly kínálata, ugyanis 12 dolláros előfizetés esetén már most, a három leleplezett címmel 94,97 dollár értékben kasszírozhatunk be játékokat, melyekhez április 5-én további címek is csatlakoznak még.

A legnagyobb durranás kétségtelenül a 2018 decemberében bemutatott Mutant Year Zero: Road to Eden, aminek a története szerint egy vírus teljesen elsöpörte az emberiséget a világ felszínéről, így az uralmat mutánsok és mindenféle antropomorf állatok vették át. Az önkéntesekből verbuvált salkerekkel kell felderítenünk a Zóna életveszélyes vidékeit, hogy a letűnt civilizációk ereklyéit felkutathassuk. Mindezt pedig az XCOM-franchise jellegzetességeit idéző körökre osztott taktika RPG-köntösben, szóval a remek szórakozás garantált - a játékról írt tesztünket itt találjátok.

Emellett érkezik még a skandináv mitológiába és a vikingek korszakába visszarepítő Northgard, illetve az online multiplayer akcióra kihegyezett Absolver is, úgyhogy, ha előfizetünk a következő hónapra, akkor biztosan nem maradunk izgalmak nélkül. A részletes ajánlatot egyébként a Humble Bundle oldalán találhatjátok.

4.
4.
Cooper911
#3: Teljes árról beszéltél az meg nyilván megjelenéskor van nem két évvel utánna amikor már úgy hajítják utánnad. Amikor kijön akkor pl amcsiba gondolkozás nélkül megveszik nem érdekli őket hogy $60. Szóval az, hogy a VILÁGON senki nem vette meg teljes áron az nettó marhaság és semmi köze nincs ahhoz, hogy te 5Ft-ért kaptad a kávéd mellé.
3.
3.
crytek
#2: Nekünk drága? 200-300ft-os game passal letolható volt mindkettő most meg fosbundleba kerültek..

Absolver 2017. augusztus 29.
2018. december 4.

Biztos mindkettő világbajnok kasszasiker lett ,hogy itt ütötték fel a fejüket..Bár ha a MS tömm 10 millió $ fizetett nekik a game pass miatt akkor megértem :) De ezt erősen kétlem
2.
2.
Cooper911
"Volt-e valaki a világon aki teljes áron vette bármelyiket..."
Már miért ne lett volna. Mindkettő jó játék. Sőt a Mutant nagyon jó annak aki szereti a stratégiát. Az, hogy nekünk drága egy teljes árú játék nem jelenti azt, hogy a világon mindenkinek drága.
1.
1.
crytek
Nem csoda hogy bekerültek MS game passba is benne vannak..
Mutantnak és az Absolvernek azért kíváncsi lennék mennyi bevételt termelt a cég. Volt-e valaki a világon aki teljes áron vette bármelyiket...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...