Humble Monthlyban a Mutant Year Zero

Igazán erős lett az áprilisi Humble Monthly felhozatala, ugyanis az alig három hónapja megjelent körökre osztott stratégiai játék mellett még az Absolver: Downfall és Northgrad is a mienk lehet a feliratkozás esetén.

Meglehetősen ütős lett az új Humble Monthly kínálata, ugyanis 12 dolláros előfizetés esetén már most, a három leleplezett címmel 94,97 dollár értékben kasszírozhatunk be játékokat, melyekhez április 5-én további címek is csatlakoznak még.

A legnagyobb durranás kétségtelenül a 2018 decemberében bemutatott Mutant Year Zero: Road to Eden, aminek a története szerint egy vírus teljesen elsöpörte az emberiséget a világ felszínéről, így az uralmat mutánsok és mindenféle antropomorf állatok vették át. Az önkéntesekből verbuvált salkerekkel kell felderítenünk a Zóna életveszélyes vidékeit, hogy a letűnt civilizációk ereklyéit felkutathassuk. Mindezt pedig az XCOM-franchise jellegzetességeit idéző körökre osztott taktika RPG-köntösben, szóval a remek szórakozás garantált - a játékról írt tesztünket itt találjátok.

Emellett érkezik még a skandináv mitológiába és a vikingek korszakába visszarepítő Northgard, illetve az online multiplayer akcióra kihegyezett Absolver is, úgyhogy, ha előfizetünk a következő hónapra, akkor biztosan nem maradunk izgalmak nélkül. A részletes ajánlatot egyébként a Humble Bundle oldalán találhatjátok.

4 komment - szólj hozzá!