Humble Monthlyban a Mutant Year Zero

Igazán erős lett az áprilisi Humble Monthly felhozatala, ugyanis az alig három hónapja megjelent körökre osztott stratégiai játék mellett még az Absolver: Downfall és Northgrad is a mienk lehet a feliratkozás esetén.

Kommentek

#4
#3: Teljes árról beszéltél az meg nyilván megjelenéskor van nem két évvel utánna amikor már úgy hajítják utánnad. Amikor kijön akkor pl amcsiba gondolkozás nélkül megveszik nem érdekli őket hogy $60. Szóval az, hogy a VILÁGON senki nem vette meg teljes áron az nettó marhaság és semmi köze nincs ahhoz, hogy te 5Ft-ért kaptad a kávéd mellé.
#3
#2: Nekünk drága? 200-300ft-os game passal letolható volt mindkettő most meg fosbundleba kerültek..

Absolver 2017. augusztus 29.
2018. december 4.

Biztos mindkettő világbajnok kasszasiker lett ,hogy itt ütötték fel a fejüket..Bár ha a MS tömm 10 millió $ fizetett nekik a game pass miatt akkor megértem :) De ezt erősen kétlem
#2
"Volt-e valaki a világon aki teljes áron vette bármelyiket..."
Már miért ne lett volna. Mindkettő jó játék. Sőt a Mutant nagyon jó annak aki szereti a stratégiát. Az, hogy nekünk drága egy teljes árú játék nem jelenti azt, hogy a világon mindenkinek drága.
#1
Nem csoda hogy bekerültek MS game passba is benne vannak..
Mutantnak és az Absolvernek azért kíváncsi lennék mennyi bevételt termelt a cég. Volt-e valaki a világon aki teljes áron vette bármelyiket...