Varázslatos előzetesen a Trine 4

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 4.
  • Videó
Link másolása
A Trine-franchise folytatásáról már október óta lehetett hallani különböző pletykákat, melyeket később a fejlesztők is megerősítettek, ám pontosabb részleteket azóta sem kaptunk. Egészen máig, ugyanis végre itt az első trailer.

A tolvaj, a lovag és a varázsló kalandjai tovább folytatódnak a Trine 4: The Nightmare Price-ben, mely a mai napon megkapta az első hivatalos játékmeneti előzetesét is. A legnagyobb változás a 2015-ben megjelent Trine 3-hoz képest, hogy a 3D-s kiruccanás után ismét visszatér a jó öreg 2,5D-be a széria, ami a harmadik részről készült tesztünk alapján egy meglehetősen nagy pozitívumként könyvelhető el. A Trine 3 ugyanis sokak számára igencsak nagy csalódás volt, a Frozenbyte stúdió szemmel láthatóan sok energiát fektetett a teljesen 3D-s környezetbe, melyben igyekezetük ellenére sem működtek jól a játékot egyedivé varázsoló mechanizmusok. Az új epizód azonban visszatér a gyökerekhez, és az eddigiek alapján meglehetősen biztatóan fest.

A remek co-op mókákat ígérő Trine 4: The Nightmare Prince ősszel érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre 29,99 dolláros áron. Akiknek pedig a korábbi részek kimaradtak, van egy külön jó hírünk, ugyanis a megjelenéssel együtt érkezik a Trine: Ultimate Collection is (igaz, ebből a Nintendo Switch egyelőre kimarad), melyben az összes eddigi epizódot újrajátszhatjuk, kiegészítve rengeteg exkluzív bónusztartalommal.

12.
12.
KopyAti
Egy csodálatos mese! :)
11.
11.
user101
Én imádtam a 3-at IS, szerintem nagyon jó és nem értem a sok "nyavalygót". Nagyon várjuk szeretettel! Ennek és a Diablo + Warcraft-nak sokkal jobban örülök, mint például a Master Chef collectionnak...
9.
9.
crytek
#8: Mindkettő jó :) (De a 2 jobb mint a 3)
A 3 az szakított a oldalazós dologgal sokan emiatt szidták is mintha muszáj lett volna pedig nagyon jó volt az is.
8.
8.
Az egyet pattintottam, de valahogy elfogyott a kedvem a többihez.
Melyik jobb, a 2 vagy a 3?
7.
7.
latis666
Remélem a hossza is olyan lesz mint a 2-nek
6.
6.
PPtrl
#2: 4-szeres ultimate bajnok:P
5.
5.
delphijos
#4: Hát a 3. után igazából örülhetünk hogy egyáltalán jön. Az nem volt egy sikersztori.
4.
4.
KaktuszPingvin
Azt hittem már sosem jön. :D
2.
2.
PPtrl
nagyon zsír, várós részemről is:P
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...