Hamarosan kiegészül a Gwent

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A CD Projekt RED bejelentette, hogy a Gwent: The Witcher Card Game első nagyobb kiegészítője, a Crimson Curse március végén érkezik. A sztori a The Witcher 3-ban megismert nagyhatalmú vámpírra koncentrál majd.

Dettlaff van der Eretein neve bizonyára ismerősen cseng a The Witcher 3-játékosok számára, a nagyhatalmú vámpírral a Blood and Wine kiegészítőben találkozhattunk. Ahogy a világ lassan vörösre változik, új szörnyek és ellenségek tűnnek fel, ezért olyan hősökre van szükség, akik megbirkóznak velük.

A március 28-én érkező Crimson Curse nevű kiegészítő több mint 100 új lapot hoz magával a Gwent játszható frakcióiba. A játékosok képesek lesznek megmérgezni vagy vérző sebet ejteni az ellenségen, a Shield és a Vitality használatával megvédhetik magukat a sebzésektől, valamint a Deathblow és a Berserk mechanikával megfordíthatják a csaták végkimenetelét.

Minden kártyának lesz egy sztenderd és egy animált, prémium változata.

4.
4.
mephi
#3: Ez azért kicsit költői túlzás. :)
Mindenesetre holnap este 8-tól Dev. stream lesz, ahol ez az új kieg kerül bemutatásra.
3.
3.
Ooorky
Magyarul visszahozzák azokat a képességeket amikkel béta alatt teljesen szétverték a játékot.
Zseniális húzás.
2.
2.
mephi
Jól látszik, hogy az új lapok egy mélyebb játékmenetet hoznak. Ennek én kifejezetten örülök, az más kérdés, hogy ezzel valószínű még jobban el fog válni az egyszerű kártyajátékoktól a GWENT.
1.
1.
JohnSpartan
Csak nehogy beleessen a Heartstone jól kiásott gödrébe...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...