Már készül az új Total War Saga

A Creative Assembly legújabb közleményéből kiderült, hogy az új Total War Saga már úton van. A szófiai brigád dolgozik a történelmi témájú folytatáson, bár más projektekkel is foglalkoznak közben.

A Total War-sorozat jövője be van biztosítva a készítők blogbejegyzése szerint. Például lehullt a lepel a Three Kingdoms egyik új funkciójáról, amivel a csatákat immár automatikusan is levezényelhetjük. Emellett már készül a Total War: Warhammer 2 legújabb Lord Pack kiegészítője, illetve a játék eredeti fajai is új fícsöröket kapnak.

Most már biztos, hogy a fantasy részlegért felelős brigád már egy új projekten dolgozik, és elképzelhető, hogy a Total War: Warhammer 3-ről van szó. Már a motion capture munkálatok zajlanak a stúdión belül.

A történelmi témájú sorozat is új részt kap. A legfrissebb Total War Saga is kevésbé ismert konfliktusokra koncentrál majd, pont úgy, mint a Thrones of Britannia. A folytatáson a Sofia Studio dolgozik, aki egyéb projektekbe is besegítenek. Az egyéb részletek nem ismertek.

3 komment - szólj hozzá!