Trónok harca - előzetesen a nyolcadik évad

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Az éj sötét, és tele iszonyattal, hát még a befejező évad! Makulátlanok, hajóflották, óriási hadseregek, sárkányok, elkeseredett harc, megszegett ígéretek és persze a Mások. Úgy néz ki, ezúttal tényleg beköszönt a tél.

Az új évad egyébként nem csak azért lesz igazán eposzi, mert az elmúlt évadok szálai végre mind összeérnek (és sanszos, hogy össze is gabalyodnak…), hanem azért is, mert a készítők ígérete szerint olyan ütközeteknek lehetünk szemtanúi majd, amiket hosszú ideig fogunk emlegetni.

A nyolcadik évad történetének egyik központi pillanata ugyanis a Deresnél vívott csata lesz, mely egyébként terjedelem tekintetében az ihletként is szolgáló A Gyűrűk Ura: A két torony 40 perces helm-szurdoki csatáját is felül fogja múlni. Feltehetően a végeláthatatlan harc egyetlen mozzanatát sem érheti majd panasz, ugyanis csak ezt az egy részletet is több mint tizenegy héten át forgatta a stáb. Mondjuk a harcban részt vevő fontosabb szereplők számát tekintve bőven akad majd bemutatásra méltó izgalmas mozzanat, melyek premierjére egyébként már csak április 15-ig kell várnunk.

17.
17.
Lord Zozo
#12: Persze! Úgy van ahogy írtad. Ja nem.
15.
15.
FiveSalmon69
#12: Szerintem azt írtam, hogy az egyik legjobb. És habár nekem sem tetszik pl a 7.ik évadban történő kapkodás, vagy hogy a 4. 5. évad olyan kicsit semmilyen lett, ettől függetlenül egy érthető sztori kerekedett ki belőle, a legjobb epizódok pedig pont az 5. évad végén illetve a 6. évadban találhatók. De kíváncsi lennék te mit sorolsz a legjobbak közé? Stranger Things? Nem rossz, de már a második évad is egy kicsit el volt fáradva. True Detective? Az első évad remek, a másodikat nem tudtam végignézni, a harmadikba még nem néztem bele. A better call saul-t majd egyszer bepótolom ha lesz időm a 3 évadon keresztül tartó vánszorgó felvezetésre. A black mirror nem rossz, de epizódonként más a sztori. Westworld gyönyörű, de mint történet eddig nem nagyon tudott lenyűgözni. Az évtized alatt a 2010-től kezdődő éveket értettem.
14.
14.
Schwag
12.
12.
kopic
#2: Evtized legjobb sorozata. Omg...
Max az elso 3 evad, utana csak lejtmenet vegig.
11.
11.
Mortis
Kár annyiból megítèlni valaminek a minősègèt, hogy mennyien ismerik/nèzik - ennek semmi köze nincs a minősèghez.
Az első 3 èvad valóban a legjobb sorozatèlmèny amivel találkoztam; a negyedik èvad valószínű hogy a sok változtatás miatt nem tetszik, amit a könyvekhez kèpest eszközöltek. De az ötödik èvadtól objektívan borzalmas az összkèp- szètzillált lett a törtènet s nem vèletlen hogy akkor kezdtek kifogyni teljesen a könyves alapanyagból. Jöjjön már a hatodik könyv!
9.
9.
ironyman
egész jó volt amíg nem lett mainstream, azóta sajnos a túlhypeolt szar kategóriába kell sorolnom hogy különleges személyiségnek tűnjek
7.
7.
pjoco
#1: Büszke vagyok akkor rá hogy nő vagyok. :D Egyik legjobb sorozat. Egyáltalán nem hiába hypolták agyon. Nem nézek meg minden szart hidd el. Kevés sorozatok egyike amire tényleg azt mondom jó. Várom nagyon utolsó évadot. Te meg nézz férfias filmeket. :D
2.
2.
FiveSalmon69
Várjuk szeretettel! Az évtized egyik legjobb sorozata. Hiányozni fog. Reméljük a Mester egyszer befejezi a könyveket. De ha nem, akkor is hála neki amiért létrehozta ezt az egészet.
1.
1.
logic5
Agyonhype-olt f@s... Kb csak a nők nézik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...