Judgment - júniusban jön a Yakuza-utód

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Múlt héten már kiszivárgott a Yakuza világában játszódó Judgment megjelenési dátuma, így a Sega sem várt tovább, és a játék Twitter-oldalán hivatalosan is megerősítette, júniusban jön a játék nyugati kiadása.

Japánban már december óta elérhető a Judgment, ami lényegében egy, a Yakuza-sorozat világában játszódó mellékszál lesz. Ennek megfelelően teljesen új karaktereket, történetvonalat, játékmechanikai megoldásokat kapunk, de közben kicsit ismerős lesz minden. A játék nyugati verziója a Yakuza-hagyományoknak megfelelően a lokalizáció miatt érkezik később, a Sega pedig tegnap a hivatalos Twitter-oldalon elárulta, pontosan mikor is.

A Judgment tehát június 25-én debütál és a dobozos kiadás mellett természetesen beszerezhető lesz digitális változatban is. Ez utóbbinak az előrendelései holnap kezdődnek meg. Aki már most bizalmat szavaz a játéknak, az cserébe négy nappal hamarabb, azaz június 21-én már előtöltheti és ki is próbálhatja majd a japán és angol szinkronnal érkező játékot, ami kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg.

1.
1.
szekeres91
Ha kapna magyar lokalizációt biztos kap tőlem egy esélyt, de sanszos hogy nem fog mivel eléggé rétegjáték.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...