Judgment - júniusban jön a Yakuza-utód

Múlt héten már kiszivárgott a Yakuza világában játszódó Judgment megjelenési dátuma, így a Sega sem várt tovább, és a játék Twitter-oldalán hivatalosan is megerősítette, júniusban jön a játék nyugati kiadása.

Japánban már december óta elérhető a Judgment, ami lényegében egy, a Yakuza-sorozat világában játszódó mellékszál lesz. Ennek megfelelően teljesen új karaktereket, történetvonalat, játékmechanikai megoldásokat kapunk, de közben kicsit ismerős lesz minden. A játék nyugati verziója a Yakuza-hagyományoknak megfelelően a lokalizáció miatt érkezik később, a Sega pedig tegnap a hivatalos Twitter-oldalon elárulta, pontosan mikor is.

A Judgment tehát június 25-én debütál és a dobozos kiadás mellett természetesen beszerezhető lesz digitális változatban is. Ez utóbbinak az előrendelései holnap kezdődnek meg. Aki már most bizalmat szavaz a játéknak, az cserébe négy nappal hamarabb, azaz június 21-én már előtöltheti és ki is próbálhatja majd a japán és angol szinkronnal érkező játékot, ami kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg.

1 komment - szólj hozzá!