The Division 2 - magyar felirattal jött az utolsó trailer

Jövő héten ráfordulunk a The Division folytatásának megjelenésére. A második részben ezúttal Washington D.C.-ben kell rendet tennie a Strategic Homeland Division nevű titkos szervezet alvó ügynökeinek.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#7
#6: Hmm nálam elég sok furcsaságot csináltak. Az enemy-k random el futottak, az ecsort
NPC-k úgy működtek mint a wowos törtszervereken (randombe aggróztak a másik utcában lévő Hyena csapatra, majd gyök kettővel sétéltak vissza a harc után a pontra ahonnan beaggróztak :D ) Az ability-k pedig max utility szerepet töltenekbe, de többnyire már az elnyomás pillanatában reagálnak rá, gyakorlatilag előre látják az időbe, hogy mi és hova fog érkezni. Tök jó, hogy végre reagálnak ezekre is, de ilyenformában illúzió romboló :) Fedezék harc nekem nem tűnt fel de végülis lehet, hogy fejlődött. Hangulat mint írtam az első részell ellentétben itt egyáltalán nem volt, meg (vagy csak nagyon arra mentek rá, hogy az amcsiknak legyen jó), a storyból semmi nem maradt. A map az első részből le copyzott assettekből áll, csak hó nélkül.

Ami még bántott, hogy PvE tartalmat nem is terveznek az endgamebe rakni jelenleg, de így a 2 beta után már talán nem is az fáj igazán.

Over all nem ér ez 60 eurót. Inkább érződik az elsőrész egy DLCjének.

Persze ez az én véleményem. Aki jólérezte magát benne, azoknak jó szórakozást, de sajnos nekem ez így eléggé kedvemszegte.
#6
#5: Ha szeretted az első részt, nem értem mi a bajod ezzel a másodikkal. Konkrétan minden, ami ott jó volt, az most finomhangolva lett, és emiatt - legalább is számomra - sokkal jobban működik az összkép. Maga a játékmechanika és a játékmenet tényleg kb. semmit nem változott, de pl. a craftrendszer és az inventory sokkal sokoldalúbb, az ellenfelek meg sokkal taktikusabban viselkednek és törnek az életemre, mint az elsőben. Többször váltanak fedezéket és nem fosnak rám rontani, így ha kettőnél többet pislogok, simán fucked. :-D A környezettől én is féltem picit, de megszoktam és imádtam a bétában. Nálam első napos vétel lesz, ráadásul 3 day early acces kiadást vettem, így már jövőhét kedden belevághatok a "mókába." :-)
#5
#4: Miért van az, hogy ha valakinek nem pozitív véleménye van a játékról, rögtön feltűnik egy 12 éves aki elküldi melegebb éghajlatra az illetőt ? :D

Egyáltalán miért kell személyes sértésnek venni, ha valakinek az a véleménye, hogy ez a játék el fog hasalni? :D

Én szerettem az első részt azért mondom ezt. És remélem, hogy azért a 2. részt is rendbe rakják mire megjelenik, de a AAA kiadókra manapság ez nem jellemző.
#3
#1: Ugyan az a játék mint az első (szószerint), csak itt még a hangulat sincs meg. Ha tetszik játszd végig az első részt, és várj egy párhónap mulva tuti lesz 20 Euróért...
#2
#1: Inkább magyar felirattal jönne, mint az első.....
#1
Nemrég volt steamen 90%-os leértékelése az első résznek, az nekem nagyon bejön, lehet ennek is adok egy esélyt.