American Fugitive - az eredeti GTA nyomán

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Fallen Tree Games egy felülnézetes akciójátékot készít, amelyben a gyalogos harcnak és az autóvezetésnek egyaránt komoly szerep jut. Ismerős a képlet? Az első két Grand Theft Auto is ilyen volt, ám itt modern külcsínnek örülhetünk.

Az American Fugitive az 1980-as években játszódik az Egyesült Államok déli részén, nevezetesen Redrock megyében, amely a bűnözés melegágya. A játékosok Will Riley-t irányítják, aki nem egy angyal, de azért gyilkosnak sem nevezhető. Hősünk apját azonban meggyilkolták, így elhatározza, hogy bosszút áll.

A szabadon bejárható, nyitott világban számos civillel kerülünk összetűzésbe - néhányak a barátaink, ám annál több az ellenségünk. Módszereink hatásosak, így a rendőrséget is ki kell cseleznünk.

A játék lényegében egy szerelmes levél a '80-as évek filmjeihez, izomautókkal száguldunk a mocsárvidéken, mindenféle színes karakterrel ismerkedhetünk meg. A környezet rombolható, a narratíva dinamikus, míg az autós akció rendkívül látványos. Rengeteg jármű került a kalapba, és a terep lehetővé teszi, hogy epikus kaszkadőrmutatványokat mutassunk be.

A Fallen Tree Games felülnézetes játéka valamikor idén érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre.

10.
10.
Chrysh
#9: kimoderált üzenet
9.
9.
crytek
#8: Magadnak mondasz ellent...

"Minőség és ár nem számít , csak ge*i jó legyen szaré-hugyé ( 1€ bundle )" Most akkor számít az ár mégis? Ha flegmázol legalább értelmes dolgokat írj.

És igen minden létező játékot amit valaha fogok venni bundleba teszem majd.Én nem tehetek róla, hogy létrehozták ezt a dolgot én csak élek vele. Nem vagyok hülye hogy olyanért fizessek 10-20 de akár 4-5 ezreket amit tudom 3 év múlva akár 1 $ is lehet sőt ingyen is adhatják.. Ilyen erővel a havi fizetésem ahogy megkapom szórhatnám az utcán,mert az értelme kb ugyanannyi volna mint a teljes áras vásárlásaimnak
8.
8.
delphijos
#5: Minőség és ár nem számít , csak ge*i jó legyen szaré-hugyé ( 1€ bundle )
7.
7.
crytek
#5: Nincs helyes információ.
6.
6.
logic5
Egyébként simán jöhet, van benne fantázia!
5.
5.
logic5
#3: Neki minden sz@r, ezt el kell fogadni :D
4.
4.
shatterhand
#2: Mobilon max vmi tologatos logikai,kartyas, stb bizbazt erdemes jatszani, de nem akciót,spirtot vagy hasonlót.
3.
3.
Yanez
Van benne valami hangulatos!

crytek: lehet, hogy mobilon akadnak szebb játékok, de azok közül a többség egy fantáziátlan monoton halom. Ez legalább hangulatosnak látszik. A stílushoz pedig ez a graf nagyon is jó. Egy páran nagyon el vannak már kényeztetve!
2.
2.
crytek
Mobilom szebb játékok vannak...meh
1.
1.
shatterhand
Hoppá. Ez baromi jól néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...