Jöhet még egy kis Sekiro: Shadows Die Twice?

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 6.
  • Videó
Link másolása
A képlet ugyanaz, mint délután a Days Gone esetében: a Sekiro: Shadows Die Twice korai verzióját is letesztelhette a szaksajtó, így ezúttal is egy csomó videót és pár screenshotot kaptunk a From Software alkotásáról.

Rengeteg friss gameplay bemutató érkezett a Sekiro: Shadows Die Twice-ról, az alábbi gyűjtésben felfedezhetünk egy eddig nem nagyon mutogatott helyszínt, a Senpou templomot, illetve pár ádáz összecsapást is végigülhetünk.

A From Software alkotása március 22-én várható PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Képek:

23.
23.
Fata Morgana
#22: UI.
A Bloodborne- ban a "parry" a lényeg és a "charge attack" ha ez a kettő dolog megy akkor majdhogynem "easy" a játék. ;)
20.
20.
guba800
Kiváncsi leszek a sekirót hányan dobják vissza már az első héten mert túl nehéz lessz egyeseknek.azt olvastam nehezebb lessz mint a DS.
19.
19.
Mr.Dead
#15: Nálam BB vagy DS1 a legkönnyebb, a BB-ben Ludwignál kívül kb sehol nem haltam meg 5nél többször (ami nagyon nagy szó mert rettentő béna vagyok) a legtöbb boss 1-2 próbálól siman meglett
18.
18.
Fata Morgana
17.
17.
Fata Morgana
#15: Mitől lenne nehezebb a BB???
Nincs benne súlykorlát a karakter ugyanúgy mozog bármilyen cucc van rajta.
Nem szedi le a teljes életed 30%-kát ha egyszer meghalsz.
Ne olvasd a fórumokat az csak összezavar sosem tudhatod hogy egy HC gamer vagy casual írta a hozzászólást.
Ahogy mondtam a DS-ekhez képest sétagalopp.
16.
16.
guba800
Nekem eddig a BB volt a legkönnyebb,new game + 10 nèl hagytam abba.
15.
15.
kamgecam
#14: Mások vagyunk. Ahogy olvasgatom fórumokon az emberek fele esküszik hogy a ds nehezebb a másik fele meg arra esküszik hogy a Bb nehezebb. De olyat még nem olvastam hogy bári is könnyed sétának tartsa. Jó hogy nem azt mondod hogy sétálószimulátor. Az összes souls játékot kivittem és a legnehezebbnek a Demon Soulst mondanám, gondolom azért is mert azzal kezdtem. Utánna a Bloodborne volt nekem a legnehezebb mert a ds1 ds 2 után sokkal agresszívebb éas egyben taktikusabb, skillesebb játszást igényelt. A legnehezebb bossom Darlk Souls 1 Ornstein és Smough volt viszont! :) Sorrenben nálam demon souls az első, utána ds1, Bb, ds3 és ds4.
14.
14.
Fata Morgana
#13: Pedig a BB a DS-hez képest egy "könnyed séta" kb. 2-3 óra kellett ahhoz hogy ráérezzek, utána nem állt meg előttem semmilyen "kreatúra" a játékban.(eddig kb.580 órát toltam a BB-al a DS1.2.3-al kb. 3000 + órát)
13.
13.
pucu9011
#11: Emlékszem mikor megvettem a Bloodbornet 2 napig szidtam magam, hogy minek vettem meg hát ezt ember nem tudja végig vinni (2 nap alatt az első Bossig nem jutottam el) . Aztán egyre jobban ráérez az ember. Szerintem tegyél vele egy próbát mégegyszer.
12.
12.
pucu9011
#9: Hát nem csodálom, hogy elvérzett mivel láthatóan teljesen más a harc mechanikája ami nem is baj, kell egy kis újdonság. :) Nálam a DS kimaradt pont a harc kivitelezése miatt a Bloodborne viszont pont az miatt tetszett. Minden esetre tuti megveszem, de már érzem, hogy sok álmatlan éjszakát fog okozni. :D
11.
11.
Őrnagy
Na, akkor én itt le is teszem a kardot. Ilyen nehéz játékban esélyem sincs. Bloodborne-t próbálgattam, de kb 5 percig jutottam benne 3 óra után.
10.
10.
Fata Morgana
#9: UI.
Nagyon várom ezt a játékot, jobban mint bármelyik másikat.:)
9.
9.
Fata Morgana
#3: Hidd el hogy a látszat csal.
Bár tudom nem "From Software" de inkább a Nioh-hoz lehetne hasonlítani ezt a gamet.
A GS oldalán írta a srác (aki a DS3 is tesztelte) hogy csúnyán elvérzett és azt is, hogy a DS "alapozás" itt kb.semmit sem ér.
8.
8.
#5: Eddig azt hallottam róla, hogy kábé kétszer olyan kemény, mint a Dark Souls és az ottani módszerek sem működnek benne.
6.
6.
Keczanm
#3: Oszinten bizom benne, hogy nem igy lesz. En egy Bloodborne nehezsegi szintnek nagyon orulnek. :)
5.
5.
Goofey84
Én remélem könnyebb lesz, mint a korábbi játékaik. A dark souls 3 is trainerrel tudtam végigvinni, mert tetszett a világa és a hangulata, de az én képességeimhez túlságosan nehéz volt. Ez is nagyon tetszik, de nem akarom megint cheatel játszani
4.
4.
PPtrl
nagyon-nagyon jó (brutálisan-jó:)) játéknak ígérkezik...
3.
3.
pucu9011
Mocskos mód várom már. Egyébként videón könnyebbnek tűnik mint a Bloodborne, de szerintem ez csam látszat.
1.
1.
Duken
Sűrű lesz ez a hónap a pénztárca meg üres. Sekiro, Days Gone első napos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...