Apex Legends - jövő héten jön a Battle Pass?

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 7.
  • Pletyka
Link másolása
Pár napja már benne vagyunk a márciusban, az Apex Legends korábban kiadott ütemterve szerint ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan megérkezik a játék első új hőse és a korábban beharangozott, Fortnite-tól kölcsönvett Battle Pass is.

Az elmúlt napokban két fontosabb Apex Legends-hírtől voltak hangosak a játékkal foglalkozó híroldalak. Egyrészt a premier óta eltelt egy hónap alatt több mint 50 millió játékos volt kíváncsi az eddig uralkodó battle royale-játékok trónjára ácsingózó ingyenes Titanfall-mellékszálra, másrészt az adatbányászok jóvoltából egyre biztosabbá vált, hogy hamarosan új hőssel bővül a játék eddigi kínálata.

Octane-ról már több ízben is érkeztek szóbeszédek, sőt, kiszivárgott, rossz minőségű felvételek is, most viszont kaptunk egy hivatalosnak tűnő artworköt, ami alapján igazak lehetnek a korábbi pletykák. A képet a Daily Esports magazin szállította, akik azt is megerősítették, hogy a korábban beharangozott Battle Pass március 12-től lesz elérhető, ahogy az új játszható karakter is, akit teljesen ingyen kapnak meg a játékosok.

Octane-ról egyelőre annyit lehet tudni, hogy lesz egy Swift Mend nevű passzív képessége, aminek a segítségével akkor is tudunk majd gyógyulni, amikor éppen két tűzpárbaj között vagyunk. Az Adrenaline Junkie már egy aktív képesség lesz, ami lehetővé teszi, hogy 30 százalékkal gyorsabban mozogjunk egy ideig, cserébe viszont kicsit csökkenni fog az életerőnk. Az ultink egy Launch Pad nevű képesség, lényegében egy ugródeszka, amit egyébként a csapatunk tagjai is igénybe vehetnek.

16.
16.
Lorthirash
#15: Fortnite-t az mentette meg hogy az egyetlen BR játék volt ami ingyenes.
15.
15.
shatterhand
Apexel nincs baj. Jó az alap egyből. Csak a folytatáson mulik a sorsa. Twitchre raneztem ma óránként. Nincs újdonság alig jon fel 100fole. Drdisrespectet utalom,de szokasos szerint az is csak kezdetben nevezte fortnite killernek. Ma meg mar ugy ment at h1z1et játszani,hogy unta az Apexet. Fortnite is unalmas lenne csak ugyesen tud megujulni. Ez lesz Apexnek is a következő nagy feladat. Ezen múlik a tovabbi sorsa.
14.
14.
shatterhand
Igen. A Fortnitet a battle royal mentette meg. De ez se egy olyan dolog,hogy most a battle royal az isten, a Fortnite meg a szar. Az egy jo koncepcio volt a Fortnitenal csak halott. Majd jott egy stílus es egy csapasra kirobbant. Amikor par evente siras megy, hogy mindig ugyanaz van, nincs új ötlet, akkor jon egy battle royal, egy fortnite, a kettő keveréke, sikeres lesz akkor meg az a gond.
13.
13.
shatterhand
Fortnite epitkezos tps részt hol látni? Bocs,ha nem talalkoztam még ezzel a formulaval de erdekelne az elozmenye ennek a stilusnak ugyanigy.
Battle royal, battle pass. Ennyi? Ez nem lopas. Ezt csinalja mindenki. És még szép. Az Apex maxolta ki ugyanigy mert szinte mindenből a legjobbatbgyurta egybe. Nincs ezzel semmi gond. Hulye aki a copyt szidja.
Csak komolyan: az építkezés+tps hol volt azelőtt? És ha lehet kozismert cuccot ne egy eldugott garazsfejleszto indie cucc legyen.
11.
11.
Morgan88
#8: Ritkán szólok hozzá, de ennek nem tudtam ellenállni, ahogy elöttem is kérdezték a Fortnite miben is újított? Mert a dlc, fizetős dolgok eddig is jelen voltak, BR játékok elötte is voltak, tehát azt nem teljesen értem. Talán, ott tudott sikeres lenni hogy a fiatalabb közenséget kapta meg jobban, akik anyuka és apuka pénzét költötték. Érdekesnek tartom azt is hogy árazásban a töredéke, a battle pass még ki sem jött de már most véleményt mondasz a beárazáshoz, a Fortnite pedig nem újul hanem csak idényszerűen változtat, maga a gameplay ugyanaz marad, akiknek addig nem jött be azután sem fog. Én kipróbáltam még battlepasst is vettem, hogy megnézzem mi a nagy felhajtás körülötte, azt kell, hogy mondjam hogy nincs sok mögötte, talán a Farmville/Candy Crush játékokhoz tudnám hasonlítani, amiben látom a jót, de mögötte nincs sok. Az APEXre nem mondom hogy a világ legjobb játéka, de egy olyan letisztult és jó ötletekkel telien jött ki amivel mostanában nem sokan, és megérdemelt a sikere
9.
9.
Lorthirash
#8: "Fortnite tetszik nem tetszik újat csinált." ugye ezt te sem gondoltad komolyan. POnt hogy semmit sem csinál csak lopja az ötleteket.
Az APEX azért sikeres mert meg se próbálta másolni a konkurenciát, a karakterek teszik érdekesebbé majd.
8.
8.
shatterhand
#6: 1. Elmult napokban rendre alatta maradt. Kezdeti 3-4-600ezres nezettseg csak a kezdeti idoszak, meg a atreamer bajnoksagnak volt köszönhető. Azota siman 200alatt van (legtobbsz180e ahogy a Fortnite is)
2. A Fortnite tetszik nem tetszik újat csinált. Battle royal modot vették at. Minden más egyedi. Apex egy fps. Jelenleg mibe tudna újulni higy izgalmas maradjon? Fortnite felívelő pályát jart be. Apex meg robbantott a csucsra aztan. .....mi lesz? F2p AAA battleroyal fps. Emiatt volt sikeres. Nem talalt fel semmi ujat. Bfv jott volna igy ki az is itt tartott volna akar egy nap alatt is. Csak emiatt sikeres (meg persze a ping rendszer es hogy baromi kezelhető. ZSENIALIS).
3. Árazásban a Fortnite töredéke. Csak tudom,hisz a gyereknek en fizetem a battle passt,meg egy ket skint. Van vagy 50-60db mar neki és ebből talan kettőt ha kapot azt is egy pakkban. A tobbi farmolas,meg egy ket ezres költéssel jott össze.
4. Apexet jatszom. Az áll közel hozzám,de ha jól megy ,ha szarul 1honap után nem tud már újat mutatni. Új pálya ha jön az is csak felfedezés miatt lesz újdonság. Mig a Fortnite folyamatosan újul pályában, sztoriban, jatekelemekben.
6.
6.
simon 555
#1: Annak ellenére, hogy annyira visszaesett, még mindig a Fortnite előtt van nézettségben legtöbbször. Az 50 millió letöltést a Fortnite töredéke alatt érte el, és kíváncsi lennék, hogy a Fortnitehoz 1 hónappal a megjelenés után mennyi újdonság érkezett... Skinek meg Fortniteban is vannak 20 dollárért, szóval ahhoz képest az Apex 18 dollárja sehol sincs túlárazva.
2.
2.
markoci555
Megszökött a Borderlands-ból egy bandit?
Egyébként meg nem érdekel semmilyen battle pass amíg csak skinnel kapcsolatos hülyeség van benne.
1.
1.
shatterhand
Ideje vmit újítani mert már meg is untam. Még hogy Fortnitet elveri. Streamven ugyanugy visszaesett mint a Blackout annakidejen. Na jo nem annyira,mert faszan ki van dolgozva,de maga a tartalom már unalmas. A skinek meg rohadtul túl vannak árazva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...