Labo Kittel hozza el a VR-t Switchre a Nintendo

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi felvetések, tényleg a Nintendo Labo-készletek részeként lovagolja meg a VR-őrületet a japán konzolgyártó. A papírkartonból hajtogatható headset áprilisban érkezik a boltokba.

Februárban már szárnyra keltek olyan híresztelések, hogy a kiotóiak a Nintendo Labo-család részeként honosítják meg a virtuális valóságot Switchen. A pletykák beigazolódtak, a gyártó bejelentette, hogy a "legelső VR-élmény" április 12-én költözik a hibridkonzolra.

A Labo szellemiségét követve egyszerűen hajtogathatunk magunknak egy VR-szemüveget. Alapból kétféle készletet dobnak piacra: a teljes csomag 80 dollárba kerül, ebben egy headsetet, és hat játékhoz kapcsolódó kartonlapot találunk, melyekből rakétavetőt, kamerát, madarat, elefántot és egy pedálos szerkezetet készíthetünk.

Lesz egy olcsóbb, 40 dolláros alternatíva is, amely a heatseten kívül két projektet, az elefántot és a kamerát tartalmazza. Ha a további játékokra fáj a fogunk, egyenként 20 dollárt kell leszurkolnunk értük.

A Nintendo szerint a Toy-Con Garage szoftver segítségével további VR-alkotásokkal kísérletezhetünk.

Amint az látható, a Nintendo a Google Cardboardra hajazó csomaggal rukkolt elő, nem az a célja, hogy a piac legerősebb hardvereivel versenyezzen.

12.
12.
zozo76hun
#11: En pl rendszeresen fogyasztok horror jatekokat es filmeket, de a PSVR alatti Paranormal Activity-ben annyira felek hogy nem merek vele jatszani. Valahol az eleje fele tartok, eddig 3x hozta ram a fraszt, de meg kellett allnom egy pillanatra, a hideg vegigfutott a hatamon. Ehhez kepest siman, TV-n jatszani lofasz elmeny, ott nem nagyon tud mar megijeszteni.
10.
10.
Zuzmo
Szerintem ezek ilyen néhány perces játékok, nem olyanok, hogy órákat tölts vele. Ennyi időre meg elmegy ilyen hardverrel is.
2.
2.
Gykrizsi
Hú, azért ilyen erővel azért ez rendesen fejfájós lesz szerintem. Nem biztos, hogy egy ilyent odaadnék egy gyereknek. Persze lehet, hogy én látom rosszul, de nekem a mobilos vr is rossz élmény volt.
1.
1.
Back2U
Ouh, virtual boy flashback. Ouh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...