Rage 2 - a senkiföldje szuperhősei

A Bethesda Softworks, az id Software és az Avalanche Studios májusban érkező posztapokaliptikus alkotása újabb előzetest kapott Wasteland Superhero címmel. Az már biztos, hogy a játék tempójára nem lesz panaszunk.

Kommentek

#13
#12: Hát nem tudom neked milyen volt az akkori játék hangulata, de a szín világot leszámítva, mindenben ugyanolyan mint az elődje (akkoriban az a szürkés szín világ volt a divat az összes FPS játéknak...)


Na mindegy, mert amíg nincs a kezünkben a kész játék, egyikünknek sincs rálátása a játékra... :)
#12
#8: Hát az eddigi videók alapján én nem találok benne olyat ami azt a hangulatot hozná.
#11
#10: Ja azért ennyi miatt bojkottálni egy játékot túlzás. Ez olyan mint, amikor az egyik tesztben írták, hogy rossz az irányítás. Hát istenem állítsd át.
#10
#6: SweetFX/Reshade. Majdnem az összes játék alatt működik, és én az utóbbit ma már szinte minden játék alatt használom, mert nekem a legtöbb game túl „rajzfilmes”, túlszinezett, elmosódott, stb. Ebben meg a szineket is úgy lehet variálni ahogy akarod, plusz én még AmbientLight-ot, és valamilyen sharpening-et szoktam rátenni.
#9
#6: Volt hangulata, de még így is satnya volt az első rész, pedig én is szerettem, viszont ezzel legalább adnak a résznek egy kis egyéniséget, hogy ki tudhasson tűnni a felhozatalból. Nincs ezzel baj, ha a színes-szagos dolgot nem viszik jobban túlzásba. Bizonyos mértékben ez a színes őrület, a játék világában lévő őrületet is leképezheti.

Aminek ezen kívül ütnie kell az a gameplay, meg azon belül is az AI.
#8
#5: Mi volt az első rageben ami ebben nincs?
#7
#4: Én be tudom fogadni a Borderlands miatt. Annak se tetszett a dizájnja mégis kedvenc játékaim egyike lett. Ha ez alá a trailer alá azt írták volna Borderlands 3 elhiszem nekik akkora dizájnbeli hasonlóság.
#5
Semmi olyan nincs benne ami Rage-re emlékeztet. Ez mitől Rage? :)
#3
#2: Hagyad már a színvilágot, már kezdettől fogva nem teszett neked, ami nem is baj. Ízlések és pofonok. Viszont ha csak a gamplay-t nézzük objektíven, bizony Doom szint. Odaadós lesz!
#1
Doom szint ha nem jobb!