E3 2019: Nem tart konferenciát az Electronic Arts

A Sony után az Electronic Arts is megerősítette, hogy az idei E3-on nem tartanak konferenciát. Az EA Playt ugyan megrendezik, de ott is csavarnak egyet a formulán, így előadásokra ezúttal nem kerül majd sor.

Durván három hónap múlva ismét Los Angelesre szegeződik a játékvilág tekintete, hiszen idén is lesz E3, de nagyon úgy néz ki, hogy komoly változásokon mehet majd át a jövőben az expó. Először a Sony jelentette be, hogy az idei esztendőben nem tart majd saját konferenciát, helyette más, főleg a saját rendezvényein igyekszik majd bemutatni az újdonságait.

Valami hasonlóra készül az Electronic Arts is, a kiadó ugyanis hivatalos oldalán megerősítette, hogy az eddig megszokott menetrend helyett biztosan nem tartanak majd sajtókonferenciát, vagyis az E3 indulása elé pakolt EA Play is más jellegű élményt ígér, nem csak a helyszínen lévőknek, de az otthon maradtaknak is.

Az EA Playt idén 2019. június 7-9. között rendezik meg, ezúttal is Los Angelesben, a Hollywood Palladiumban. Konferencia tehát nem lesz, így a játékok kapják a főszerepet. Akik jegyet váltanak a több napos rendezvényre, azok korlátlanul kipróbálhatják majd a kiállított címeket, miközben a bejelentéseket különböző streamek során ejti meg a kiadó. A cél, hogy így többet láthassanak a rajongók a játékokból, miközben a stúdiók illetékesei is több érdekességet tudnak majd elmesélni.

13 komment - szólj hozzá!