Így készül a Cyberpunk 2077

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 8.
  • Videó
Link másolása
Meglehetősen hosszú és tartalmas kulisszák mögötti videót kapott a Cyberpunk 2077. Nagy kár, hogy igazán új, érdemi információt nem árulnak el a fejlesztők, ahogy eddig nem látott jelenet sem bukkan fel az ötperces felvételen.

A Cyberpunk 2077 legújabb kedvcsinálója sajnos nem rejt semmilyen új jelenetet, cserébe viszont a fejlesztők érdekes dolgokat árulnak el a játék fejlesztéséről. Kár, hogy ezek jelentős része már ismert a rajongók számára.

Az idei E3-on biztosan kapunk majd friss látnivalót és talán még megjelenési dátumot is, bár a videóban elhangzik, hogy messze még a fejlesztés vége. Egyelőre csak az a biztos, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül a belső nézetes cyberpunk szerepjáték.

4.
4.
KopyAti
Mi bajod a látvánnyal? Még ezen fosom ytube-os videón is jól fest!
2.
2.
Készüljön csak. Két év múlva is többet érek egy jó játékkal, mint holnap egy ritka rossz mmo másolattal. Jó munkához idő kell, még ha single player is a játék. Sőt, csak akkor kell hozzá sok idő. Majd szólnak, ha lehet kapni, de amúgy az első előrendelési lehetőségnél azonnal gog. Jelenleg ennyire bízom bennük.
1.
1.
IcePyke
Narrated by Geralt of Rivia ;D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...