Tartalmas előzetest kapott a Ready or Not

  • Írta: szlav
  • 2019. március 8.
  • Videó
Link másolása
A gyakran a S.W.A.T. spirituális örököseként emlegetett Ready or Not hosszú kihagyás után újabb életjelet adott magáról. Megkezdődött az előrendelés, kaptunk egy becsült megjelenési dátumot és egy jókora előzetest is.

A S.W.A.T. 4 óta várjuk azt a taktikai shootert, ami realisztikus keretek közt mutathatja be azt, hogy milyen egy különlegesen kiképzett rendőrségi egység élete. A Void Entertainment fejlesztése, a Ready or Not pontosan ezen a vonalon indul el - itt az eszeveszett lövöldözést felváltja a lassú, taktikus hozzáállás. Osztagunkra véletlenszerű körülmények várnak majd, így kénytelenek leszünk előre gondolkodni és minden ütközetet jól kitervelni. Természetesen rendelkezésünkre áll majd egy tucatnyi nemhalálos fegyver és kütyü - végtére is itt rendfenntartásról van szó, nem háborúról.

Kaptunk néhány információt a játék alakulásáról is. A megjelenés sajnos még mindig messze van, 2020 utolsó negyedévében várhatunk a premierre, előtte azonban lesz lehetőségünk kipróbálni a játék korai változatát is. Az előrendelés ugyanis megkezdődött, így 40 dollárt leszurkolva megkaphatjuk a sztenderd kiadást, de ha igazán a zsebünkbe akarunk nyúlni, akkor 120 dollárért megrendelhetjük a Supporter Editiont is. Az alul látható videóban lévő különleges skineket kapják a drágább változat előrendelői.

Ez azonban nem minden, hiszen bármelyik változat mellett tesszük le a voksunkat, csatlakozhatunk a Ready or Not bétatesztjéhez is - erre jövő év júniusában kerül majd sor. A Supporter Edition vásárlói emellett kipróbálhatják majd a játék alfaváltozatát is, a tervek szerint akár már most augusztusban.

9.
9.
Nagyerecsakide
#1: Jó kis taktikai lövölde volt. Nem lehett csak úgy rohangászni mint manapság.
8.
8.
pjoco
SWAT 4-et szétfüggtük coopban. Alig várom megjelenjen. Megvesszük tuti.
2.
2.
Ooorky
Jöhetne orosz terrorelhárító DLC hozzá.
Amikor végig lángszórózzák és gépágyúzzák páncélosokkal az épületet, majd utána felszólítják a bent lévőket a megadásra.
Ha még akkor se hajlandóak akkor bemegy az Alpha.
1.
1.
crytek
Szeretjük az ilyet. Jöhet.
Meg is jött a kedvem a SWAT4-hez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...