Dátumot és sztoritrailert kapott az Operencia

  • Írta: szlav
  • 2019. március 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A hazai Zen Studios által fejlesztett Operencia: The Stolen Sun egy vadiúj előzetessel mutatja be a játék történetét. Fény derült a megjelenés dátumára is: alig néhány hetet kell csak várnunk, hogy felfedezhessük a magyar népi mondák világát.

Végre egy játék, amelyre mindannyian büszkék lehetünk! A Zen Studios boszorkánykonyháján készülő Operencia: The Stolen Sun egy újabb előzetessel készít fel minket a magyar népmesék és közép-európai mondák világára. A nem mindennapi szerepjátékra pedig nem is kell már túl sokat várnunk, hiszen a megjelenés dátuma közelebb van, mint gondolnánk! Március 29-ét érdemes bekarikázni a kalendáriumban, hiszen ekkor érkezik a PC-re és Xbox One-ra szánt különlegesség.

Ha kíváncsiak vagytok még több részletre, vagy esetleg belekukkantanátok a fejlesztőcsapat munkájába, akkor feltétlenül nézzétek meg a korábban közzétett fejlesztői videókat is!

14.
14.
frankdelgado
#11: Én is látom. De hiszem ha látom.
13.
13.
Extol
#11: Én látom amit írtál! Örüljünk együtt!

Mivel Magyarország keresztény ország reméljük nem lesz varázsló a főhős, vagy hogy nem lesz semmiféle természetfeletti ereje, esetleg állatformás humanoidok, mert az bálványimádás és mind megyünk a purgatóriumba. Ja én nem, mert nem vagyok a stílus megszálottja
9.
9.
frankdelgado
#8: Lesz benne cseh, lengyel, német, szuahéli. Csak pont magyar nem. Mert az egész világnak készül..... Csicskák ezek...
8.
8.
Thor Vath
#6: Mert nem Magyarországnak készült, hanem az egész világnak :)
7.
7.
FreeKatana
#6: Fog jönni peccs formájában, de tényleg nem szép, hogy nem lesz alapból.
6.
6.
frankdelgado
Ja erre a játékra büszkék lehetünk. Még magyar felirat sincs benne, annyira magyar. Kenjék a hajukra.
5.
5.
crytek
#4: Ami jár az az jár.... az epic store egy fos mese nincs
4.
4.
#1: Te achievementekről beszélsz ennél a játéknál? Zsír. Igen, szerintem is erről fog szólni XD
3.
3.
Akár érdekelhet is ez engem. Hát Jóska az ember, akivel vagy. Hát busók, meg ilyen ellenfelek vannak. A magyar népmesék világán alapuló történet. A stílusával nincs bajom, ha arról van szó. Kár, hogy csap Epic-nél lehet kapni. Mondjuk attól még egy jó kis magyar címmel kivételt tehetek, ha arról van szó.
1.
1.
crytek
Pc-seknek most szopacs van :)
Epic Store... Boxon meg 300ftos game pass + epic fossal ellentétben acsik is vannak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...