The Division 2 - masszív lesz PS4-en az első patch

Talán senkit nem lep meg, hogy a The Division 2 - csakúgy, mint manapság a legtöbb játék - a premierje napján egy első napos frissítéssel érkezik. A többi platformmal ellentétben azonban a PS4-es változat igen hatalmasnak ígérkezik.
  • Írta: szlav

Kommentek

#38
#13: Tisztán látsz? Ki szerint? Szerinted? Az biztos mérvadó :D
Minden Ubis játék egy vacak és az is marad? Örülök, hogy megy az általánosítás, de kíváncsi vagyok(igazából nem vagyok), hogy mennyi Ubis játékot VETTÉL meg valaha is, ha ilyeneket mondasz.

Sajnos az általad említett két példa nekem pont nincs meg, mert a Far Cry szerintem rendkívül unalmas(nekem), a Siege talán érdekelne, de valahogy elkerülte a figyelmem. Ellenben elég sok más játékom van tőlük, és a For Honor kivételével mindegyikkel elégedett voltam. A Honor sem bugok miatt lett felejtős, hanem mert végül mégsem fogott meg.

Nézd a jó oldalát: Hála a "buta" vásárlóknak, most te, a szomszéd Pistike, a Gamekapcson tudod tolni a hülyeségeidet büntetlenül. Már megérte nem? :)
#37
#36: A "szerkesztés" gomb mellett lehet jelenteni az idióta kommenteket/kommentelőket.
#36
Off: Moderátorok nincsnek a gamekapcson?
#35
#31: Igen. Közben rájöttem. Már be sem kapcsolom őket mert több a hátránya néha. Pedig a kinetikus armor az elején jónak tűnt. Egyedül meg szinte csak normalon érdemes mert a többi impossible...így meg jó cuccok nem nagyon jönnek.
#34
Az utóbbi pár évben nagyon divatba jött a sírás, minden szarért. Rosszabbak egyesek mint a 6 éves kislányok. Minden rinya ellenére, elmondhatom hogy pár kellemetlenséget elvétve a Division 1 remekül futott nálam IS.

20/30 tesztelővel végig futni egy világon az is egy dolog meg az is egy dolog mikor 2-3 millio játékos ugrik neki a pályának. Nyílván lesznek hibák, az már más kérdés hogy veszik e a fáradtságot a kijavitásukra.

Ui: Mindazok akik lefikázzák a másik embert, azért mert neki tetszik valami ami neki nem.
Vegyétek be a brét :)
#33
#21: Se eszed.
#32
#22: Ezek mind olyan bugok amik rendre megvannak szinte minden játékban minél nagyobb a placc. Openworld játékok kiírthatatlan sajátosságai. Az AC-kben a mérethez képest abszolút elhanyagolható mennyiségben.
Ezekhez képest a bethesda játékok állandóan gamebreaking bugokkal és egyéb problémákkal vannak tele.
A Siege egy dolog,az ubi régi játéka ami félre is sikerült (bármilyen jó is) a grafbutítástól az egyéb nyavalyákon át. Amit még nagyon problémás volt az az AC Unity. Ezeket leszámítva sem elötte sem utána nem voltak komoly buggal kapcsolatos problémáik.
Totálisan fals szöveg hogy az Ubisoft játékok annyira bugosak lennének. Hogy sokszor monoton,ismétlődő,fizikátlan? Aláírom. De hogy bugos...Az utolsó utáni probléma amit fel lehet nekik róni...
#31
#12: A direktíva pont arra jó, hogy ezzel tudod a küldetések előtt beaktiválni a módosítókat (elektronika, adrenalin,kinetic armor és társai), ha te vagy a host. Minden ilyen módosító ad egy előnyt és egy hátrányt, pl. az adrenalin heal meleltt folyamatosan gyógyul az egész csapat, de cserébe nagyon lassú a healing skillek colldown time -ja. A kinetic armor meg extra védelmet ad mozgás közben, de egyhelyben állásnál kevesebbet véd, mint az alapérték. Stb. Érdemes elolvasni játékon belül a leírásukat hogy pontosan mire jók.
#29
#28: "az egész KONFIG típus és felépítés
#28
#26: Azért vannak ennyire eltérő tapasztalatok,mert a pc-n belül is számít az egész típus és felépítés,meg ugye megint különböző tapasztalatok lehetnek konzolon,azon belül is ps4 xbox one-on.Ez mindig is így volt.Szerintem mind a kettőtöknek igaza van,ezen mindig is kár volt sokat mélázni,hogy "de nálam nincs is olyan hiba" .Lehet hogy nincs,másnál meg van.Ennyi.

Hogy az ubi játékai viszik-e a bug Oscart,szerintem már nem így van,sőt ha merészebb akarok lenni nem is volt így,csak ők több játékot dobnak ki és nőnek az arányok.
#27
#26: *azzal
#26
#25: Oké, kompromisszumos "igazságtételként" annyiba bele tudok egyezni, hogy az elmúlt 1-2 évben sokat javult az Ubi. Ettől még sokáig nagyon kiérdemelt volt a Bugisoft elnevezés... :)

Amúgy fingom sincs miért lehetnek ennyire eltérő tapasztalatok. Én pl. Battlefield 5-öt már megjelenésekor játszottam, és leszámítva 1-2 apró grafikai bugot, nem találkoztam komoly gonddal, miközben az internet tele volt avval, hogy micsoda bugos fos...
#24
#23: Wildlandsről nem tudok nyilatkozni, annyira sem tudott lázba hozni mint egy pohár víz egy belga sörfőzdében.

Az Originsről nem is állíottam semmit, semmi játékélményt romboló buggal nem találkoztam, írtam is.

A Siege-ben szinte minden nap belebotlok olyanba, hogy az impacttal robbantott lyukon nem tudok átmászni, vagy egyes robbantott falaknál ha átmennék, akkor visszadobál, mintha felmenne 1000-re a pingem. A barikádolt felületekkel is vannak gondok mind a mai napig. Illetve grafikai glitch-ek közép/nagy távolságban, pl. acog-ba nézve nem látom az ablakon a barikádot, levéve azt (tehát nem célzás közben) pedig barikád van az ablakon. Ezek azért egy e-sport címben, ahol ezeknek a felületeknek elég fontos szerepe van, azért elég idegesítő tud lenni. (de persze, költői túlzás a "napi szinten...", de nagyon-nagyon gyakori. És most nyalt bele a játék a 4. évébe. Féleéve pedig olyan hibák voltak, hogy az operátor választása után fekete képrenyőt dobott be, vagy láthatatlan ellenfél ölt meg ranked meccsen (nem csítelt, bugos volt és csak a fegyverei látszódtak).
#22
#20: Környezettell összeolvadó karakterek, küldetés szerint követő de valóságban téged leszaró npc-k, tornyokból safe helyre levetődő, mégis megnyekkenő hős, szintén küldi npc öngyilkos akciója ahogy elütteti magát egy lovaskocsival, vak-süket őrök, stb. Még az originsben is voltak ilyenek (nem sok), a syndicatet a bugok miatt hagytam a p*cs*ba, annyira illúzió romboló volt, a korábbi részekről ne is beszéljünk.

A Siege-et napi szinten játszom 2 éve, naponta találkozom annyi buggal, amivel mondjuk CS-ben 10 év alatt nem találkoztam, de komplexebb a játék is, úgyhogy érthető is valahol.
#21
#11: Na pont ezektől a hulladékoktól hányok,nem is kicsit...

#13 +++ leírtad azt amihez nekem már se kedvem se türelmem
#20
Mondjuk végigcsináltam a lentebb emlitett AC sorozat szinte minden részét (a III-nak a felújitott részével még várok), de a Unity-n kivül az emlitett bugtengerrel nem igen találkoztam.
Még a Unity-t is végignyúztam, pedig szidták mint a bokrot, és legfeljebb a falból kilógó karakterekre emlékszem benne, mint kellemetlenségre.

Meg kell adni az Ubi nagyon jól nyomja mostanában. Példa értékű, ahogy adják ki a tartalmakat az AAA-s játékaikhoz.
Az meg hogy lelkes játékosokkal tesztelik a gémeket amik során egy csomó olyan hibát megtalálnak, amit pl. a Cyberpunk-ban meg kell majd küzdeni mindenkinek, mert ott az Istennek sem lesz publikus bétateszt arra fogadok, az egyenesen zseniális lépés.

Akinek ez fáj, annak lövése sincs, hogy miről beszél, csak ugatja a holdat....
#19
#15: Á egy igazi értelmiség érkezett közénk.:)