Visszafelé kompatibilis és ingyenes a Crackdown 2

  • Írta: szlav
  • 2019. március 9.
  • Akció
Link másolása
Egy újabb klasszikussal bővült a visszafelé kompatibilis Xbox One-játékok listája, az eredetileg Xbox 360-ra megjelent Crackdown 2 ráadásul most ingyenesen bezsebelhető a Microsoft online piacterén.

Enyhe kifejezés lenne azt mondani, hogy a Crackdown 3 nem lett egy tökéletes játék. Ha a Microsoft exkluzívja nektek is csalódást okozott, akkor öröm lehet az ürömben, hogy mostantól a sokkal jobban sikerült második részt is elővehetitek, ehhez pedig nem is kell előhalászni a beporosodott Xbox 360-at. 

Major Nelson tette közzé a hírt Twitteren, miszerint a lassan kilencéves nyílt világú akciójáték mostantól csatlakozik az Xbox One-on visszafelé kompatibilis címek listájához. Ez nem minden, ugyanis a Crackdown 2 most teljesen ingyenes a Microsoft Store webfelületén, így tényleg semmi akadálya nem lehet annak, hogy bezsebeljük ezt a klasszikust. A Crackdown 2 négyfős kooperatív módja még ma is hatalmas móka - adjatok neki egy esélyt!

38.
38.
Duken
#37: Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre. M.E.L.Y.I.K. P.Á.R. Ó.R.Á.S. J.Á.T.É.K.O.K.R.Ó.L. B.E.S.Z.É.L.S.Z. ? Remélem így érthető voltam.
37.
37.
Max3000
#35: Kb kurvára zavarodott módon idehánytál egymás után mindenféle nem idetartozó baromságot.Holott csak az én ízlésem szerint nyilatkoztam.
36.
36.
Duken
#34: :) Mellébeszélsz. Te pár órás játékokról hazudoztál.
35.
35.
Duken
#9: Álmodozz! Nem véletlenül alázta szét a sony ebben a genben az ms-t a következőben meg még jobban szét fogja. Miért? Új Ip-kel alapozott meg amiknek a folytatása Hzd2, Bloodborne 2, Spiderman 2, TLoU2, GoW2 még nagyobb system seller lesz. Közbe jön Ghost of Tusima, Death Stranding, Days Gone, Dreams ps4re és ps5re amikről tudunk. Ezek mind trple A blockbuster nagy költségvetésű játékok. Mi erre az ms válasza? Ori3? A 10dik forza, egy középszer gears vagy egy még középszerűbb halo? Hagyjuk már! Csak a szátok jár de konkrét játékot amiért ma vagy köv. genben érdemes lenne xboxot venni még egyikőtök sem tudott mondani. Bár valaki emlitette a mincraftot, meg a fifát... :D HAHAHA! Nem mintha pécén ami mindenkinek van már otthon ne lehetne fifázni... Tényleg mi a fosért vegyen valaki xboxot? Győzetek már meg! Azért az msnek jár a pacsi na, akkora parasztvakító szélhámos. Nem baj majd a következő E3-on...nem apróza el az ms... ;)
34.
34.
Max3000
#33: Sajnos open world téren körülményes az ízlésem,a hzd "csoda" már nem fért bele,a spiderman meg aztán főleg nem.Nekem a witcher,de főleg az rdr2 után menjenek a francba az ilyen címekkel.

TLou,uc4,gow,pont azok a címek voltak amiket soha többet nem veszek elő,csak a sztori miatt vittem ki őket(és frankók is voltak)de tényleg a játékmenet az olyan számomra,hogy egy kijátszás után soha többet.Sajnálom a gow-ot is ilyen téren,mert az első 3 részt fejenként 4-szer,vagy talán 5-ször vittem végig az évek folyamán.Ott még nem csak az érzelmes dolgokkal akarták "átverni" a játékost,hanem a gameplay is toppon volt.Uncharted-nél ugyanez a szitu.A második rész eszméletlen játékmenetileg is,de a 4.....Sztori itt is jó,de nekem már túl filmes.(ezt sem veszem elő többet,egy végigjátszás bőven elég volt)

Bloodborne-al semmi gondom.

Sajnálom amúgy,hogy ennyire a lelkedre vetted,azért egy felnőtt embernek,főleg egy férfinak nem így kellene reagálni.Bár ha nem vagy férfi akkor ok.
33.
33.
Duken
#18: Mesélj már ezekről a pár órás sony címekről. Melyikre gondoltál? Hzd, spiderman, bloodborne, TLoU, Uc4, GoW, Days Gone? Melyik a pár órás? Esetleg a The Order az tényleg pár órás volt. Ez eddig egy. GoW-os csapokásos sztorid is vicces. :D Jössz ezekkel a sztereotipikus hazugságokkal amit azok az legalja xbotok hangoztatnak akik soha az életbe nem játszottak ezekkel a "pár órás" játékokkal csak youtubon belenéztek vagy alapból fröcsögnek a sonyra. Annyira szánalmas hogy még nevetni sem lehet rajta. Én azért megmosolygom. :) Gondolom tipikusan azon igénytelen játékosok közé tartozol akik inkább több ezer órás grindelős szarokkal játszanak pl anthem, értéket hordozó játékok helyett. Az ilyenek baszák szét a játékipart. Hozzád hasonlóknak köszönhetjük a mikrotranzakciókkal teletűzdelt férceket,meg azt hogy az ms baszik egy normális system seller címet összehozni. Inkább játszok egy 20 órás játékkal aminek a játékmenete a sztorija a grafikája is minőségi, ráadásul még multi is van hozzá.
31.
31.
Back2U
#28: Nagyon, lehet ikertestvérek :D
30.
30.
Back2U
Nekem volt, tökéletes középkategóriás videókártya volt. Végülis pedig végeredményben valóban a játékok a lényeg, az élmény, épp ezért nem értem miért nem tudja bárki elfogadni, hogy nekem a RDR2 unalmas volt, vagy a másik példa, hogy a God Of War story-ja tetszett, de maga a játékmenet nem. Utálom a csőlátású fanboyokat, és azokat is, akik anno arra verték, hogy az Xbox One csak 972p-ről upscale-lelt, és akkor fúúúú deszar istenem de okádék, mikor arra is jelentek meg gyönyörű játékok, és most azokat se értem, akik érvként a MINDENHATÓ 6 TERRAFLOP-ot hozzák fel. Ez nyilván nem neked szól. észrevettem a rápirítást a másikra, hanem azoknak akik így gondolkodnak, az agyatlan fanboyokra, akikből mindenhol van sajnos. Kezd rosszabb lenni ez az Xbox vs PS4 "háború" mint a nevetséges PC masterrace.



Kedvencem viszont abszolút az interneten fellelhető kisgyerekek, akik szerint a PS4 azért szar mert az Xbox jobb :D Ez már csak funfact.
29.
29.
#27 Ez vágott! :)

Back2U megmondom őszintén,hogy az 1060 at átugrottam gpu váltáskor így személyes tapasztalatom nincs vele kapcsolatban csak a számok alapján kételkedem benne. De mindegy is mert azért csak a szórakozás számít egy videojáték esetében!Valakinek másokkal valakinek egyedül!Nem vagyunk egyformák!Nem is kell!!!Néha szúrok az olyanoknak (különösen kétnapos bulizás után)akik tudod mint az oviban szinte csúfolkodó módon tolják hogy bűbűbű te eztetet nem tudhatod me neked apu nem psetet vett érzéssel beszűkülve és abban a tudatban élnek hogy a psen vannak a legszebb legjobb játékok!CSAK IS OTT!!!Aki mást mond az hazudik :)
Ezt ne vedd magadra mert nem is neked szántam!
Mi pl nagyokat nevetünk mikor kislányommal két vagy négyfő spontán battleroyalozunk Minecraft ban nyilakkal!És szerintem ez a játékok lényege ill ez legyen ne a magányos depresszió.
28.
28.
FreeKatana
#27: Véletlenül megkevert a profilképük? :D Bizony, eléggé hasonlítanak egymásra.
27.
27.
Back2U
#26: Oh nem neked hanem Crow-nak
26.
26.
Back2U
#24: Szerintem nyers erőben komolyabb a 1060, de ugye itt jön be az optimalizálás. Valóban szebb a játék one x-en, de ahogy engem az Xbox One és PS4 közti különbség se érdekelt, úgy a mostani különbség se érdekel
25.
25.
crytek
#23: https://www.google.com/amp/s/hu.ign.com/xbox-one-gaming-hardware/45389/feature/milyen-jatekokon-dolgoznak-a-microsoft-belsos-studioi%3famp=1
24.
24.
Max3000
#22: pfff....Veled is csak kevesebben lennénk....
23.
23.
Aanash
Kicsit más jellegű kérdés.
Felvásárolt ugye a microsoft stúdiókat.
Valami infó morzsa esetleg hogy milyen címeken dolgoznak?

Vagy magukról az új konzolokról?
Volt boxom de a kontrollerén kívül szinte semmi sem tetszett.
A Halo 5 multija frankó volt, meg a Forza Horizon 2 de azok is hamar kifulladtak nálam.
De amíg tartottak tény hogy élvezetesek voltak.

De azóta néha átlesek az xbox-hoz is, csak már rég tettem, ezért kérdezem.
22.
22.
Zelgadis187
#20: Gondolom te nem nagyon hagyod el a lakást ugye? Csak olyankor amikor muszály. Azon játszol amin akarsz és ez senkit nem érdekel. Érted ugye?
21.
21.
Back2U
Azért az 1060 nem eszi meg egyáltalán!
Csak az igazság kedvéért félrevezetés nélkül!

https://technical.city/en/video/GeForce-GTX-1060-6-GB-vs-Xbox-One-X-GPU

1070 ami jó cpu val alázza 100-120fps 1080p ben,de 4K ban már az is 30 a régebbi játékok meg 40-50fps.
20.
20.
Max3000
#19: Úgy látszik nem igazán értetted,hogy a hasonlatod oltári hülyeség.Segítek.Még egy sivatagban nem tudsz hajózni,addig egy xbox one x-el piszok jókat lehet játszani.

Sikerül valahogy már megérteni?
19.
19.
Zelgadis187
#15: Ezt úgy mondod mintha kiemeltem volna egyet a konkurencia közöl. Nekem ahhoz nincs közöm ha a platform függők elkezdenek itt vitázni. Ilyeneken gyerekek meg hülyék vitatkoznak. Mondj már egy játékot ami kihasználja a gép erejét.
18.
18.
Max3000
#16: Nekem pont ez a bajom a sony kiváló címeivel.Pár órás érzelemre ható játék,igaz szeretem magam "átbaszatni" legutóbb a gow-al tettem.Lehet röhögni,de még egy cod modern warfare 2 játékélménye is sokkal többet nyújt,ami miatt többször végigtoltam.És itt most tudom,hogy nehéz lesz értelmezni egyeseknek,de szigorúan a játékélményre gondoltam.A gow kiváló cím,de ha nem lenne benne a dramaturgia,a kiváló sztorivezetés,akkor csak a csapkodással kb 20 százalékig sem jutottam volna a játékban.
17.
17.
Max3000
#15: Szerintem akkor lenne értelme így eret vágni az exclusive fogalomnak,ha a fifa,cod,battlefield,ac,mortal kombat stb játékok lennének sony exclusive címek.
Addig nincs értelme.Főleg,hogy mindenki eldöntheti milyen konzolt vegyen.Komolyan,úgy csináltok,mintha aki xbox-ot vesz vagy pc-t,az csak azért tette mert megfenyegették családostól.Innentől kezdve pont leszarják mi jelenik meg playstation-re.
16.
16.
Aztán miért jó az ha venned kell egy komplett gépet évente jóindulattal egy jó vagy jó rövid játékért amit csak a szektatagok kaphatnak meg?Ennek a vége az lesz hogy kiszárad a tavacska és te maradsz egyedül a hajón pár fanatikussal kik a kapitánnyal halnak.
15.
15.
Max3000
#13: Oltári hasonlat.Nincs is video játék hobbi a sony nélkül.
14.
14.
Egyébként meg direkt dobtam a kilences hozzászólást,hogy viszkessenek platform betegek!
A legszomorúbb,hogy ő is írja!
"Nem csak a hardver tesz ám széppé egy játékot hanem egy jól optimalizált szoftver is hahó!"
Aztán jön a mellveréses hiszti :)
A Sony nem lesz ilyen olyan rendezvényen!Juj hát nem is lesz játék soha többé amig ők nem jelentenek be valamit!
Már értem Frankyt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...